Tips

Bilder fran Kick off pa Grabbarna ligger pa Charterparty.se

Finns allt nagra pa oss :)

image84

Hej Hej

Nu ar vi har pa internetcafet igen, tankte namligen blogga lite om vad vi har gjort de senaste dagarna. Har i Cypern ar det namligen pask nu sa allt ar inte oppet och sa men vi har varit ute nastan varje dag. I lordags hade Grabbarna Grus Kick off party, vilket va riktigt kul massa med turister det komme namligen bara mer och mer nu vilket vi tycker om. alltid lika kul med mer svenskar. Efter Grabbarna gick vi till Carwash och fortsatte festandet innan vi gick hem och sov. Sen sa har vi solat och badat eftersom det ar riktigt varmt har varje dag sa man har allt blivit lite bruna. Nu har vi precis lamnat Pavlinia och bor nu ca 50 darifran lite komiskt men det va riktigt fint har tvavaning och sa. Lite sloa i dag eftersom vi var ute igar igen men sant man far rakna med har.

Sen sa har aven Anna kommit vilket ar kul valdigt trevlig tjej. Sen sa har vi aven traffat Sanna med vanner som vi larde kanna har pa bloggen. Sa vi ar lite av ett tjejgang nu :) Men ska bli kul nar de andra som ska ga barskolan kommer vilket dom borde gora snart. Vi ar namligen 22 st alldeles for manga egentligen  men bara  kul for oss.

Sa imorgon drar barskolan igang da, vi ar riktigt nervosa men tror att det kommer ga riktigt bra. eller hoppas vi iallafall. kan ni tanker er Emelie och Carro i bar imorgon haha kn ju inte bli nagot annat an kaos hehe na sa farligt hoppas vi inte att det blir.

Sen sa har vi blivit erbjudna ett till jobb som poolbartender pa Pavlinia for nar agaren horde att vi skulle stanna tyckte han att det hade varit kul om vi ville jobba dar. Men vi har ju som sagt redan ett jobb fast vi far se.

Hoppas ni har det bra hemma, vi saknar er massa fast vi langtar tyvarr inte hem for allt ar verkligen toppen. Na nu ska vi kopa lite glass och se om det har kommit nagra mer fran barskolan. Ska forsoka lagga ut lite kort om det gar snart, men innan far ni noja er med bloggande :)

Puss&Kram Emelie,Carro

5 Dagar i Cypern

Mandag

Vi gick upp vid 5 for att packa det sista, vid ca halv 6 kom Emelie och Monika och resan till Cypern borjade. Resan gick valdigt bra och flygplanet va hur fint som helst alla hade egen tv och sa, det gillade vi :)
Val frame gick vi och la och en stund vid poolen da solen hade kommit fram och det va riktigt varmt ute. pa kvallen gick vi och at pa varan favorit restaurang och tog sjalvklart pasta. Pa kvallen blev det ut gang da vi traffa massa folk som ska stanna har sa det vea riktigt roligt, blev en valdigt sen natt.

Tisdag

I dag vaknade vi med strolande sol och det var ca 28 grader i skuggan, sa efter ett tag la vi oss vid poolen och tog det lugnt, fick aven ta varat forsta dopp for att det var sa varmt. Pa kvallen hade vi myskvll hemma och lagade lite mat pa hotellet som blev riktigt god (haha vi kan laga mat) Senare pa kvallen blev det en lang promenad innan vi gick och la oss.

Onsdag

Gick upp valdigt tidigt for att ga till ett annat hotell for att sola, ett valdigt fint hotell med trevlig personal. Dar lag vi ett tag innan vi gick hem for att ta en siesta (Vilket man maste har om man ska klara av kvallen) Efter en stund ringde Sandra och sa att hon hade fixat jobb till oss sa vi gick och pratade med Chefen och personalen som verkade riktigt bra, sa vi for se om vi tar det. Sen gick vi 5 for kolla i alla sma affarer som finns och sen for att kopa lite mat som vi senare lagade hemma hos oss pa Pavlinia. Sen sa va det da fotboll Man.unit - Barcca, da satte vi oss pa en liten pub och sag matchen samtidigt som vi spelade biljard som gick sa dar eftersom typ ingen hade spelat det forut :) Eftersom vi inte var sa trotta sa gick vi tva ut en svang pa senior frog alltid lika kul att ga ut oavsett dag.

Torsdag

Gick upp valdigt tidigt igen for att sola fast denna gangen vid var pool, maste ju ha lite farg innan vi borjar jobba. Sen gick vi upp pa vart hotell och hade lite mys, spelade lite kort och at lite frukt, sen gick vi ner och la oss en stund till. pa kvallen gick vi ut och at sen sa gick vi till castel som hade oppningskvall, dar var chef stod som vakt :)

Hoppas ni alla har det toppen hemma, har hort att det ar ratt bra vader, men tyvarr slar ni inte varat; Vi saknar er alla och hoppas att ni kommer och halsar pa.

Halsningar fran Ayia Napa

Gästinlägg

Tänkte att jag (Carros syster) skulle titta in här i bloggen och uppdatera lite. Carro har skickat sms till mej och meddelat att de nu befinner sig på soliga Cypern :) Flygresan gick bra och vädret på Cypern var underbart härligt, nämligen ca 28 grader. Jag är otroligt avundsjuk! Vid 14:20 fick jag sms:et, då skulle de snart åka till hotellet och därefter skynda sig ner till stranden. Ikväll ska de ut och äta och kanske festa lite!

Jag hoppas att ni kommer att ha en helt underbar vistelse på Cypern, ett halvår är trots allt en lång period att vara borta. Trots att ni åkte idag så saknar jag er massor redan!

Jag hoppas, som liksom många andra, att ni kommer att försöka hålla bloggen vid liv. Jag vill veta allt som händer och sker därborta på Cypern. Och gärna en massa kort nu tjejer!

Älskar er // Storasyster Linda

image80


1 Dag Kvar

Nu ska vi snart gå upp om ca 4 och en halv timme så det är dax att sova nu!!

Så sov så gott alla!

Puss Emelie

Det är lugnt

Jag har hittat mitt pass :)

Nu är allt packat och klart nu är det bara att vi ska försöka sova sen är det bilfärden till Gbg och flygresan sen är vi äntligen i Napa. Tänk så länge vi har väntat på detta.

God natt på er så hörs vi i Napa.

Puss Carro

Nervöst

image79

Mindre än 15 timmar kvar!! Och vill medela att Carros pass saknas!!

2 Dagar Kvar

Denna dagen träffades vi inte så mycket båda var hemma med familjerna och to det lugnt. Blev en hel del packande av resväskan så nu ska väl att snart vara klart. Har nog inte fattat än att vi ska åka men det kommer väl när vi sitter fast i planet!

Sen mitt i natten var vi ute och gick och pratade om allt, näst sista gången vi tog våran promenad. num planerat att ta en sista i kväll med.

6 månader är ganska långt tid och om allt går som det ska kommer vi inte vara hemma någon lång stund när vi kommer hem heller. Så vi får väl se när man träffar alla igen man vet ju ladrig med oss. Men som det är tänkt nu kanske vi kommer hem till sista oktoberfesten men det kan ju ändras närsomhelst.

Puss

Dagens Låt


3 Dagar Kvar

I går var vi ute i Skövde. Innan var vi hemma hos Carro och körde vattenfall, Gabriel var sämt på det:P. Bussresan dit gick väldigt fort förutom för vissa lite kul. Där inne var det rätt bra med folk vi träffade 2 killar som också ska ner till Napa fast i juni eller något. Sen skulle vi säga hejdå till Johan och Gabbe med tråkigt! men de har erbjudigt sig att köra oss till Landvetter på söndag natt så vi får se hur det blir gulligt iallafall.

Sen när vi skulle åka hem kom vi på att det inte går någon buss, eller vi visste det tidigare men struntade i det:P så det blev fruktansvärt kallt. Men som tur var kom Jimmy Källgren och räddade oss. Du är underbar!! Du vet att du alltid kan ringa oss. 

Har nog aldrig frusigt så mycket kändes det som det var knappt varmt från början att lägga sig under täcket.



Idag kom jag och väckte Carrich som fortfarande sov:) sen blev det OTH, som vi såg färdigt idag!! världens bästa serie. Efter blev det kina med Carros pappa sen åkter vi hem och latade oss igen:)

Ikväll blir det middag på mangos med våra familjer ska bli så kul!! 

I övermorgon natt åker vi!!!!!!!

Pusss Emelie 

4 Dagar Kvar

I dag är det Torsdag så i dag åker väldigt många som vi känner till Cypern, Speciellt Sandra och Jonas. Lite avundsjuka på dom. Vill occkså vara där nu ju.

Men i dag ska vi iallafall gå ut i Skövde, kanske våran sista utegång i Sverige. Så vi ska ha riktigt kul.

Måste gå nu vi ska spela vattenfall, önska mig lycka till.

Puss Carro

5 Dagar Kvar

Tänkte börja berätta lite om igår. Då kom Emelie in och hämta mig där jag stod med massa kläder och inte fatta något, ställde nog 100 frågor som hon vägra svara på. Väl ute stod en bil där Gabbe och Johan satt :) Sen åkte vi en liten bit till Scans fotbollsplan så hade vi picknik med massa gott, chips, kakor, dricka och lite till. Där satt alla på en filt med massa ljus runt om. Hur mysigt som helst. Så spelade vi med andra ord vilket jag och Emelie vann rätt stort. Sen blev det fotboll och det blev faktiskt lika, jag och emelie är rätt gryma fotbollsmålvakter hehe. Och självklart mycket prat med, mest hemlisar som bara vi vet ;)
Sen blev det lite kallt efter en stund så vi gick hem till mig och kolla på Remember the Titans. En riktigt bra film.
Tack för allt, blev hur glad som helst även fast du glömde paketen Emelie. Du är helt klart bäst.

Lite kort från igår med min nya kamera :)


Nu måste jag gå och möta Emelie. Ha en bra dag. För i dag är det bara 5 dagar kvar :)
Puss&Kram Carro

Födelsedags mys

Nu ska vi snart iväg för att fira Carro lite innan vi åker. Så snar kommer Gabbe och Johan förbi och hämtar mej, vi ska vi åka till Coop eller nått och handla lite mys och en fotboll. Sen blir det picknick och i mörkret med ljus, mat, fotboll och med andra ord spelet som vi kommer att krossa dem i:) Sen får vi väl se lite.. ni får vänta tills imorgon med resten det är ju som sagt en överraskning så hoppas inte Carro läser detta innan men hon lovade ju så.

Sen hände en väldigt pinsam grej som jag tänkte berätta  men hinner inte nu för de hämtar mej nu så vi tar det imorgon ha en perfekt kväll för det blir våran!


pussss

Dagens Låt


Nervös men Nyfiken

Shit nu ringde Emelie och sa att jag skulle vara fin och ha varma kläder på mig. Undra vad vi ska göra :S
Lite Nervös kan man säga. Vad tror ni?

Puss&Kram Carro

6 Dagar kvar

I dag har vi gjort lite saker till Napa, som lite filmer och så. Kan va kul att kunna se en film om man känner att man bara vill sitta hemma och ta det lugnt någon dag.

Sen ikväll blir det att vi ska fira min födelsedag lite igen, eftersom jag inte har fått allt av Emelie än. Såå nyfiken.

Kanske ska skriva lite vad jag fick när jag fyllde år, fick massa kläder jag ska ta med mig till Cypern, kamera, smycken, skor och mycket mer. Så helt enkelt en toppen dag :)

Hallå kan ni fatta sista Tisdagen i Sverige på ett halvår. Helt sjukt. Har fortfarande inte fattat det. Men längtar mer än någonsin nu. Sandra åker ju på Torsdag men sen kommer vi bara 4 dagar efter. Ska bli riktigt kul. Tror att våran första dag ser ut så att vi solar lite när vi kommer sen gör vi nog iordning oss sen är det nog god mat och utgång om jag får bestäma :) Carwash är ju iallafall öppet när  vi kommer. Sen öppnar GG när Anna kommer så det blir riktigt kul.

Nä nu ringer Emelie. Hörs.

Puss&Kram Carro

7 Dagar Kvar

I dag måndag har Emelie gjort slingor :) Blev riktigt bra om ni frågar mig, sen så fikade hon även med Elin och Anna. Allt detta medan jag sov.

Sen så kom hon hit så kollade vi lite på One tree hill och sen blev vi lite hungriga så vi köpte lite tacos och gick hem till Linda och gjorde mycket gott. Efterrätt blev lakritsglass :)

Sen när vi kom hem så har vi sett på två Hannibal filmer med Gabriel :)

Nä nu ska vi sova.

Puss&Kram Carro


9 Dagar Kvar

Hjälp nu är det ensiffrigt!! Nu är det bara veckan som kommer kvar och v har sjukt mycket saker att göra!

Igår firade vi Gunilla, Carro och Bosse jätte mysigt med tårta och gott. Hoppas att presenterna blev bra:) Sen hade jag och Carro bestämmt att vi skulle gå ut i Skara så det blev lte singstar innan vi släpade oss ut:P Där inne träffade vi Sandra och Anna som hade varit på 20 års fest. Det kommer bli mycket festande med dem framöver:) När vi varit där i ca en timme så betämmer vi oss för att åka till sköve istället och träffa några ja vänner och efterfesta. Fick se nya lägenheten med och vi tror det kommer bli jätte fint:)

Nu ska Carro snart åka och jobba och jag ska träffa Jimmy en stund som fyller år idag. Grattis!! Hade helt glömt det så jag trodde verkligen att det var ett skämt haha. Sorry:)

Hoppas alla får en mysig söndag:)

Puss Emelie

Dagens Låt



Ken Ring blir då dagens låt, måste tyvärr säga att jag aldrig har hört han :s Men det blir nog bra.

10 Dagar Kvar

I dag är det den 12 April, och det är ingen vanlig dag som helst utan min mamma fyller år i dag. Grattis Grattis. Och så ska vi även fira mig eftersom jag fyller år när jag är i Napa. Så i dag är det massa paket. Vilket jag bara älskar :)

Ikväll sen så blir det nog att vi går ut i Skara. Som alltid säger man att man ska ge det en chans. Men är tyvärr inte så stor chans att vi kommer ha kul. Har nästan aldrig haft det. Men ikväll iallafall kommer Ken Ring (Tror jag att han heter) vet faktiskt inte vem det är. Men de flesta säger att han är bra så vi får väl hoppas.

Igår jobbade jag då, ingen höjdare men har bara en arbetsdag kvar inte alls mycket. Sen är det Napa som gäller. Så himla kul ska det bli även om jag är lite nervös :S Men får säga som Jonas säger enligt Sandra " Det löser sig" hehe det låter bra iallafall.

Det var väl ingen som missade snön i dag, kan säga att det va riktigt tråkigt att gå hem i typ snöstorm. Men om en vecka är det SOL. :P

Puss&Kram Carro


Dagens Låt



Låten som spelades du vet Carro!

13/12/11 Dagar Kvar

I onsdags var vi ute på Olins en stund, kommer ju inte vara där på ett tag nu så vi släpade oss dit. Det var helt okei kul faktiskt. Efteråt gick vi våran promenad som vanligt innan vi gick in och la oss. Kommer inte ihåg vad vi gjorde mer tyvärr:)

I torsdags klippte sig både Emelie och Carro så det är en aning kortare tyvärr men det var behövligt och det växer ju ut rätt snabbt. Har hört att det ska växa snabbare i värmen med. Sen var vi och fika med Sandra, Anna och Sara som vi ska spendera sommaren med är det tänkt. Vi trivs jätte bra ihop med dem så det kommer bli hur bra som helst. Det blev massa prat om packning och andra napa grejer. Efter lite mer än 3 timmar så var de tvugna att åka hem och då skulle Carro vara med Jesper och jag med Emma. Sen avslutade vi dagen med att ta våran promenad, och denna gången gick Sandra med. Henne kommer vi sakna när vi är borta:)


Idag/går har vi varit på banken och ordnat lite saker och beställt euro. Så ofta som våra kort avmagnitiseras så kan det vara bra att veta hur vi ska göra. Sen tog vi en macka på gustavssons innan vi skulle träffa Sandra hemma hos Carro. Så mitt data tönt fixade över lite filmer som ska med till napa:)

Vid 5 började Carro jobba och jag skulle träffa Mälin. Fick en present av henne med, såå snällt! Sen har vi bara legat och slappat och spelat tv-spel. Men runt 11 fick vi ett ryck och testade en yoga video som jag har, det var väldigt intressant måste jag säga.
Nu slutar Carrich om 5 timmar och jag ska sova

Sov gott

//Emelie


14 Dagar Kvar

Idag är det bara två veckor kvar tills vi åker!!  fast egentilgen är det bara 13 för vi har råkat räkna med dagen vi åker på men så kan det va. Nu sitter jag och väntar på segisarna Carro och Linda som vräker i sig mat hahah. Vi ska nämligen åka till Skövde en snabbis.

Idag har jag och Carro redan gjort massa och klockan är inte ens 12! Vi har ringt och bokat bord på Mangos, där det är tänkt att vi ska äta med våra familjer nästa fredag. Sen har vi ringt My travel och beställt 20 kg övervikt:P Och tillslut det viktigaste betalat in ggb!

Så nu börjar det bli klart måste växla pengar och så i veckan med sen åker vi!

Det har börjat höra av sig massa folk nu som vill ses jätte kul men kanske försent. Vi har nästan ingen tid kvar nu inte iallafall i denna veckan sen är det nästa och då finns det kanske en kvar eller något. Tråkigt att vi inte hörts tidigare. Men för er som är intresserade går vi nog en stund till olins på onsdag!

Fick precis reda på nya som ska komma ner och hälsa på. Det är Malin Anna och Evelina som kommer ner den 25 augusti! ska bli så kul fast det är ju ett tag kvar.

Ne nu ska jag åka ha det bra!

Puss Emelie


Kom På En Grej

Fick ett sms i dag från Sandra om en fika i Skara på Torsdag med alla 5 Tjejerna. Kommer bli riktigt kul. Speciellt att träffa Anna har nämligen aldrig pratat med henne förut och hon låter som en toppen tjej. Så det ska bli riktigt kul. Längtar verkligen. Sista gången innan Napa :D

Puss&Kram Carro

Hemma

Nu skrev precis Emelie att hon är i Göteborg. Åå inte långt kvar nu tills jag träffar henne. Ska bli riktigt kul.
Hoppas eran måndag har varit toppen.

Puss&Kram Carro

15 Dagar Kvar

Då har man äntligen jobbat färdigt för denna helgen, känns mycket skönt :)
I dag är det då måndag vilket betyder att vi åker om två veckor. Shit va kul. Och sen även att Emelie kommer hem. Fast hon kommer väldigt sent i dag fast vi bestämde att vi skulle ut och gå sen i natt eller vad det blir. Har så mycket att berätta.
Fats innan ska jag träffa Johanna som nu inte är i Skara så mycket eftersom hon praktecerar i Jönköping. Men i dag ska vi ta en fika när hon kommer hem. Ska bli mysigt har inte träffat henne på ett tag.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha det så bra.

PussPuss Carro

16 Dagar Kvar

Ja då var det redan Söndag va helgen kan gå fort ibland. Ja som ni vet va jag på spelkväll igår. Tyvärr så vann killarna. Men inte så konstigt när dom har mycket lättare frågor. Har ni spelat kampen mellan män och kvinnor? Om så vet ni hur lätta killarnas frågor är :D Men iallafall Grattis killar.

I dag är det som sagt Söndag vilket betyder att jag ska jobba sen. Inte allt för kul. Men har bara en helg kvart efter i dag sen är det slut med Scan för min del :) Känns mycket skönt.

Kan säga att jag verkligen längtar till Napa nu. Ser absolut bara fördelar med det. Sol, Värme; Hav, Fest och det roligast att jag får bo ihop med min GirliGirli :) Kan inte bli bättre. Och sen är det väldigt kul att vänner och familj kommer ner och hälsar på oss.
Tänk liksom valborg, midsommar, fotbolls EM och eurovision nere i napa. tror verkligen inte jag skulle ha det bättre om jag var i Sverige. Och något jag verkligen ser fram emot är att dra ner ett gäng till stranden och tända en liten brasa och bara sitta där och prata och dricka lite. Hur mysigt är liksom inte det?

Nä nu ska jag försöka komma in på Facebook, fattar inte varför bara jag verkar har problem med det.

Puss&Kram Carro

17 Dagar Kvar

Ja då har man hunnit vakna, ätit och duschat efter ett långt arbetspass på 14 timmar. Kan inte påstå att det är bra för kroppen att jobba så länge men men nu är man uppe igen och ätnligen är det Lördag.
I dag ska jag då ha spelkväll med min Syster och hennes vänner ska bli riktigt kul. Bara älskar att spela spel, finns nästan inget roligare.
I dag har jag fått ett roligt samtal med var får Emma och Hanna ser ut som dom kommer ner till oss i Napa i Maj kommer bli riktigt kul. Alltid lika kul när vännerna kommer ner och hälsar på en :)

Emelie då är ju som sagt i London fick ett sms nu hon hade det jättebra, vilket inte är så konstigt tror knappt man kan ha tråkigt när man är i London. Fast det är ju väldigt tråkigt för mig, då får jag gå våran lång promenad själv inte alls kul. Fast har ju helt underbar musik i öronon så går väl inte att klaga egentligen.

Nä nu måste jag göra mig iordning, måste ju ladda inför alla spel, är på vinnarhumör idag. Låter bra sis va?


P.S om ni inte har spelat detta spel, så är det nästan ett måste. Kan lova att det blir många skratt :)
Klicka för att stänga fönster



Glass

Då börjar det äntligen bli vår vilket betyder GLASS och min favorit i år är iallafall Lakrits Puck såååå himla god är den. Vilken är eran favorit?

Puss&Kram Carro

gb.png







Dagens Låt



Kan ni fatta vi var verkligen där för ca en vecka sen hade gjort allt för att se dom igen. Helt underbart va det.

Saknad

image73

Saknar redan min GirliGirli

18 Dagar Kvar

Hej Hej. Då var det helg igen vilket betyder att alla är lediga utan Carro som får gå till Jobbet. Inte allt för kul men har bara 4 dagar kvar så varför klaga. Emelie har då åkt till London i dag kl 06.00 vilket jag tycker är lite fusk vill också åka dit igen. Helt underbart.
Så vad ska alla hitta på för kul nu när det är helg då?

Puss&Kram Carro

P.S Kan ni fatta det är 18 Dagar kvar inte alls långt. Ååå Vad jag längtar.



Dagens Låt



Carrich

24/23/22/21/20/19

Bloggen har ju varit nerstängd i några dagar nu så vi har inte kunna skriva på länge. Det mäst viktiga som har hänt är att vi var på simple plan i lördags, det var hur sjukt bra som helst. En liten rolig sak som hända var att någon gång i slutet blev det bara helt mörkt, trodde typ att någon hade svimmat eller något sen när lampona sattes på igen stog sångaren nästa brevid oss och sjöng!! Vi blev så till oss att efter konserten så bestämde vi oss för att gå hem och det var LÅNGT. Det tog aldrig slut det blev bara mer och mer vatten så det tog nog oss mer än en timme att gå hem men det var mysigt.
Sen sov vi  i några timmar innan vi skulle med tåget hem, trassligt med sommartid.

Tyvärr kommer vi inte ihåg allt vi gjort alla dagarna vi inte skrivit men så är det.

Sen har vi börjat med att gå långpromenader på kvällarna, det är jätte mysigt. Vi har ju så mycket att prata om nu när det är så kort kvar. Har typ hunnit med att träffa allt folk vi vill,  några kvar bara får se om det blir något.

I dag gick vi ner till stan och tog en glass på lejonet och björnen. Fösta glassen vid krönikebrunnen. Man blir så glad när det är så fint väder!! Men förhoppningsvis kommer det vara det i 6 månader frammåt. Vill hinna med att grilla innan vi åker bara.
Sen var vi bjudna på mat till Sara, jätte fint det var typ en lasagne med kyckling och sen efterrätt
Tack så jätte mycket. Det blev mycket napa pratoch gamalt fotbollssnack:P

Nu om några timmar åker jag (emelie) till Lodon och kommer hem på tisdag, Kommer sakna min Carrich jätte mycket. A A F kom på vad det betyder du:)


// godnatt puss


RSS 2.0