52 Dagar Kvar

Igår så kom Emelie efter jag hade jobbat så vi kunde träffats lite, va riktigt snällt. Så gick vi hem till mig och prata massa gamla minnen (Kan aldrig bli tröttsamt man skrattar lika mycket varje gång) Sen så somnade vi väldigt snabbt när vi hade pratat färdigt och kollat på Forever Eden konstigt men roligt program.
Sen i dag vaknade vi av solen, det börjar verkligen bli vår nu vilket vi tycker myket om, vill ju gärna hinna med kanske en grillning och en picknik innan vi åker, skulle inte vara dumt alls :)

Men i dag iallafall ska vi bara ta det lugnt tror jag, vi kanske ska ut i Skara imorgon nämligen, även om vi aldrig har kul i Skara men det är mycket folk och sen 100% party vilket vi inte vet vad det är hehe men det ska väl bli bra hoppas jag.

Nä nu ska jag fortsätta städa, känner mig duktig i dag nu när solen lysser.

Puss&Kram Carro

CYPERN

Fredag 29 feb
Växlande molnighet
19°C
Växlande molnighet


Vill dit nu nu nu

53 Dagar Kvar

Idag har jag och Carro lunchat ihop i solen detvar mysigt:) sen planerade vi lite inför festen och kom fram till en del bra grejer så det är på gång nu iallafall!

Sen gick mesen till jobbet och jag åkte till min moster som hade namnsdagsfika, det blev en semla med vaniljsås. Sen planerades det en resa lite snabbt i början av april får se hur det blir.

Nu håller Carro på med någon slags sms terror på Emelie, och jag vägrar svara:) haha. Men det är bara för att jag ska komma och möta henne snart:)
Så jag väntar mej en översnäll Carrich när jag gått nästan 5km i kylan ok?:P

Ne nu ska jag ta på mej lite varmt och kolla film med min favorit:)

Pussss


54 Dagar Kvar

Idag har vi jobbat, Carro håller på i ca 5 minuter till sen slutar hon eller förmodligen sitter hon bara och latar sig:)

Medans Carro jobbat har jag fikat med Anna och gått runt lite på stan och snurrat:). Sen var det Grey's och dem avsnitten har Carro redan sett som tur är. Det är så tråkigt när min människar är på jobbet.

Och nu är det inte så långt kvar till helg det är en ganska seg vecka så det ska bli skönt med helg. Denna helgen är den enda helgen fram till vi åker nästan som inte är planerad så vi hade tänkt att ta det jätte lugnt, men sen blir det ju oftast inte så men vi ska försöka. Lite film och mys skulle inte vara fel.
Längtar tills fredag!


image41

Detta kortet är ca 2 år om jag minns rätt helt sjuk!
Hon som ser lite halv skum ut är Emma. Hon och Hanna kommer hem från Thailand på fredag.


Natti Natti 

55 Dagar Kvar

Idag har inte Emelie och Carro inte träffat varandra och de kommer vi inte göra förrän fredag.

Så imorse var Carro och tog en snabb fika med Emna och jag har ätit och fikat med Malin.
Dagarna går ganska segt nu känns det som det händer inte så mycket men i mars blir det desto mer. Det känns som tiden kommer gå så fort eftersom vi har så mycket att göra att det kommer bli april väldigt snart, kanske lite för snart. Det läskiga är att man åker dit ner utan att veta så mycket det meta kommer att bestämmas där nere så sista veckan kommer att vara nervös. Men vi kommer klara det perfekt det löser sej som vanligt:p

Det ända som är tråkigt är att våra 2 kusiner som vi är mycket nära med tar studenten, vi kommer att tänka på er massa och hoppas att det kommer vara världens bästa dag för er.

Sen hoppas jag att Petra har skickat kortet till Johanna så vi kan lägga ut bilden på killarna som var lika;)


Kram




56 Dagar Kvar

I dag är det en ny vecka igen vilket betyder att det bara är 8 veckor tills vi åker♥
Men i dag iallafall är det riktigt fint väder solen står mitt på himelen men tyvärr blåser det lite. Men det känns ändå som våren börjar komma. Skulle va kul om vi fick lite vår innan vi åkte. Just nu gör jag inte så mycket va nyss ute med min hund Figo och Emelie är på sitt jobb, boring boring. Men ikväll har vi sagt iallafall att vi ska ha lite mys vilket jag gillar :)

Nä nu ska jag nog försöka göra något vettigt.

Puss&Kram Carro

57 Dagar Kvar

I dag(Igår egentligen men men) har det bara varit en slapp dag med god mat och tv tittande. Festandet igår tog på krafterna måste jag säga. Men hade verkligen hur kul som helst med Emelie,Emelie och Susanna. Vi va typ för in på vatra efter en mycket rolig bussfärd men sång och skratt. Vi tog några drinkar innan dansen kom igång, sen kom även Skövde AIK och bjöd på lite drinkar. Hade en toppen kväll tjejer tack tack.
 
Puss&Kram Carro

58 Dagar Kvar

Idag har Carro och Emelie varit och kollat på Jesper när han spelade fotboll. Skövde AIK vann med 2-1 mot Degerfors grattis! Det var kallt som fasen och rätt som det är kommer ett skott flygande mot oss, vi så sätter armarna framför ansiktet. Fast det fula var att bollen kom ganska långt över oss på någon järngrej så det small något fruktansvärt så vi blev helt livrädda. Inte så diskret direkt

Sen bestämde vi oss för att vi ska gå ut i Skövde idag. Innan ska vi vara hos mej (emelie) och kolla på melodifestivalen och förfesta med Susannat och Emelie, Vi får hoppas att det blir mer festande denna gången än på Kent och att det är mer folk ute!


image38        

                                    Emelie                                                                                


image39

                               Susanna



Ha en mysig lördag!







 

59 Dagar Kvar

Nu är vi nere på 50 nästan då:) det går så himla snabbt nu!!
Idag är det då fredag och igår vad det exakt 2 månader kvar, det var inte så länge sedan det var 100 känns det somnm.

Idag har vi inte träffats än iallafall för det har varit så sjukt dåligt väder och båda är ganska anti det så vi har hållt oss inne. Stormen Maja eller något sa Carro.

Just nu är min kusin Petra här, vi kollar på lets dance och äter lite godis och Carro är hemma och myser med familjen.

Kram

60 Dagar Kvar

I dag bestämde vi oss för att ta bussen till Skövde för att fika och kolla lite i affärer. Så när vi kom till Skövde gick vi och fikade på gräddhyllan och sen köpta Carro skor. Emelie bara så du vet tog jag rätt storlek 35:orna passa myket bättre ;) Sen så ville Emelie in i en konstig affär som jag verkligen inte ville in i men gick med på det och gissa vad som hände jo jag hittade 500 kr, hur stor är chansen eller? Så jag bjöd Emelie på mat på Riviera mycket mysigt fast efterrätten som skulle va kladdkaka va inte den bästa direkt. Sen gick vi in i massa affärer enbart för att låta tiden gå eftersom vi skulle möta Petra och Johanna och kan säga att tiden gick något enormt sakta men sen träffades vi och fika lite på Pims mycket mysigt fast hände några pinsama saker kan man ju påstå men aa nu i efterhand är det bara kul.

Tack för en underbar kväll tjejer.

Puss&Kram

Jaaaa

I dag blir det allt träning. Blir Powerstep med Elin kommer bli så skönt känns som vi inte har tränat på hur länge som helst, och det märks lite med hehe så mycket godis och god mat vi äter.

Sen så har våra linnen från Hm kommit vi köpte ju Jager och Rufus om ni kommer ihåg. Alltid kul med lite nytt i gaderoben eller hur?


image37

Puss&Kram

61 Dagar Kvar

I dag är det Onsdag vilket betyder att jag tror att jag och Emelie ska gå ut och ta en cider och träffa massa folk.Kan bli kul fast man vet ju aldrig.
Men innan hoppas vi att vi ska orka gå och träna, har blivit lite lata på senaste tiden :)
Vad ska ni hitta på för kul i dag då?

Igår måste jag (Carro) att det va riktigt kul att blogga för det va massa som va inne på våran sida, vilket göra att det blir mycket roligare. Vi får hoppas att det bli rätt många i dag med.

Puss&Kram

Ikväll

Perfekta Tisdagskvällen

En mysig promenad i stan
Gosipgirls med lite godis
och sen lite mys med te innan natten.

Vad är eran perfekt tisdagskväll?

Puss&Kram


Avundsjuka

Måste skriva lite om våra vänner Emma och Hanna som just nu är i Thailnad och gottar sig. Riktigt avundsjuka är vi. Dom åkte den 30 Jan och kommer hem den 29 Feb. Och då lär de ju va bruna som bara den, medans vi är så vita man bara kan bli :( Vi vill åka NUUU. Vi vill också ha sol, bad och killar i bar överkropp ;) Vilken tjej skulle säga nej till det liksom.

Hoppas ni har det bra tjejer, hör av er när ni kommer hem så vi får höra hur ni har haft det, alla detaljer ;)

Puss&Kram

image36

Turneblogg

Vi tycker verkligen ni ska gå in och följa denna Turneblogg och ni lyssnar och tycker om Sahara Hotnights.

http://blogg.aftonbladet.se/14125/

Puss&Kram

63/62 Dagar Kvar

Igår va det då Måndag en helt ny vecka och det betyder att det bara är nio veckor kan tills vi åker. Igår iallafall gjorde jag (Carro) slingor blev väldigt dyrt måste jag säga, men iallafall när jag kom hem så kom Emelie med en gång hon hade fått ett jobb Grattis. Sen så bestämde vi oss för att göra massa saker som behövdes, så vi beställde klipp och slingor innan vi åker, ringde Jonas på grabbarna grus och frågade lite frågor och beställde tid på ungdomsmottagningen så nu har vi gjort lite nyttiga saker i dag. Sen så låg vi bara i min säng och pratade massa va hur mysigt som helst. Efter ett tag så gick vi hem till Daniel och umgicks lite man han, Gabriel och Johan va kul att träffa dom va ett tag sen. Sen va det bara att gå hem och lägga sig.

I dag vaknade vi pga massa konstiga drömmar vi hade och bestämde oss för att bara slappa i dag och kolla på film, sen blev det även lite Kina mat. I dag hoppas vi på att det blir lite träning med :)

Hörs. Puss&Kram

Kändis Skvaller

Beckhams har gift om sig


Trots otrohetsskandaler spirar David och Victorias kärlek. Under stort hemlighetsmakeri ska paret ha gift om sig.
 David planerade bröllopet - utan hustruns vetenskap. Alltså ingen skilsmässa i sikte för David och Victoria Beckhem., Tvärtom. I Största hemlighet har paret förnyat sina äktensskapslöften - och skaffat matchende tatueringar för att fira sin kärlek. Endast familjen och en handfull vänner var närvarande under ceremonin i "Beckham palace"

Vad tycker ni om detta?
Vi tycker iallafall detta va väldigt roligt för paret, nu får vi bara hoppas att David kan hålla sina händer i styr.



64 Dagar Kvar

I dag är det söndag igen och jag (Carro) tycker allt går riktigt fort nu va inte alls länge sen det va 80 dagar kvar och nu är det bara 64 så närmar det sig med stora kliv.

Igår iallafall va vi då hos Daniel, då pratade vi om lite shutar vilket va kul sen så satt jag och Emelie kvar och pluggade lite på de drinkar vi hade pratat om. Vi får nog börja plugga lite mer snart så vi är förberedda för sommaren. Sen så gick vi hem till mig och skulle ha lite familjekväll så vi spelade lite spel och sen åt kina mat och sen naturligtvis såg på melodifestivalen, som verkligen är konstigt i år så konstiga låtar som går till Final men men det va mysigt ändå. Sen gick Emelie hem för att städa eftersom hennes familj kommer hem imorgon. Undra hur det gick ;)

Men i dag då, då vet jag inte riktigt hur det ser ut ska mest bara ta det lugnt, hoppas på att träffa Emelie lite ikväll så vi kan planera Stockholms resorna lite.

Lycka till Jesper på SM idag, vi håller tummarna.

Puss&Kram

65 Dagar Kvar

Igår var det ju Kent, riktigt bra konsert. Vi satt ner vilket var ganska skönt eftersom det var väldigt långt. Familjen som var förbandet var helt värdelöst, det var ett bra bevis på att vem som helst kan bli artist!

Sen gick vi till Vatra en stund men det var inte direkt jätte kul så vi tog bussen hem, sen tänkte vi att vi kunde åka taxi från busshållsplaten men det var för lång vänte tid så vi fick gå lite över 1 km hem i kylan.


Idag ska vi til Kråks en stund och träffa Daniel, det känns bra för vi börjar bli lite nervösa nu igen så vi får hoppas att det går bra.

kram

66 Dagar Kvar

Nu har Emelie varit hos tandläkaren det var helt smärtfritt, inga hål:) så nu tänkte jag snart väcka Carro med lite frukost på sängen

Idag har vi massa kul att se fram emot, vi och några tjejer från Lidköping ska på Kent i Skövde. Så vi börjar med en förfest hemma hos mej och efter det blir det utgång. Kommer bli hu kul som helst.

Igår fick jag en superfin almanacka av Carro med bilder på oss i, blev super glad. Sen har även våra linnen från fashion against aids kommit, dom blev jätte bra

Ne nu ska jag väcka Carrich! 

kram

67 Dagar Kvar

Nu är jag äntligen hemma!! Har haft en super mysig alla hjärtans dag tillsammans med mina favoriter Carro och Linda. Det blev en lyxig middag och efterrätt sen satt vi och prata massa. Helt perfekt dag som singel haha men ska man till napa i månader så år man stå ut:)

Nu ska vi se på filmer och mysa.


Kram

68 Dagar Kvar

I dag skulle egentligen Emelie skriva här och berätta lite om sin  tid i Sälen men nu är det så att det blev snöstorm där så hon kom inte hem idag. Mycket tråkigt fast även lite kul eftersom jag vet att Emelie sitter i en liten stuga med massa folk och är riktigt arg hehe.
Själv har jag då jobbat i dag inte allt för kul tyvärr, men imorgon är det alla hjärtans dag ska bli mysigt.

Syns imorgon, god natt på er Puss&Kram

Imorgon

Imorgon kommer Emelie hem, gissa om jag är glad :)

Dagens Låt



Napa låten 07
Undra vilka napar låtar det blir 08

69 Dagar kvar

Just nu pratar jag med Emelie och hon har berättat att hon har gjort värsta vurpan haha och på köpet fick hon ett stort blåmärke. Vad tycker vi om det? Enligt mig väldigt roligt.

I dag har jag iallafall varit med Evelina, fikade i 3 timmar eller något men vi har alltid så mycket att prata om så det blir så.
Sen har jag varit med min syster, sett på film och bara mysat.

nä nu ska jag hoppa in i duschen hoppas ni har haft en bra dag.

Puss&Kram

Dagens Låt



Just nu pratar jag med Emelie i telefon och gissa hon har ramlat hur bra känner inte jag henne:)
Nu får ni lyssna på en riktigt bra låt.

Hemma Igen

Då var man hemma har precis tränat lite, trodde inte det skulle bli så mycket träning nu när Emelie inte är hemma men i dag blev det Bosu med Eve,Linda och Petra va riktigt kul och jobbigt.

Men nu är det dags att äta lite god mat.

Puss&Kram

70 Dagar Kvar

Då var det äntligen måndag och en helt ny vecka.
Denna veckan kommer blir lite roligare eftersom det både är Alla Hjärtans Dag och Sen ska vi på Kent i Skövde. Så har en känsla att denna veckan kommer gå lite fortare än förra. Kan inte fatta att vi redan är i mitten av Feb. Så seg som Jan gick. Men det är kul. För känner verkligen för att åka snart för väret är dåligt som vanligt, har knappt kul längre när man går ut (och det går inte att gå ut i Skara) så jag vill bara åka nu nu nu. Tänk liksom sommar i 6 månader, visst det kanske regnar en gång eller något men då tror jag inte att det gör så mycket. Och sen har vi massa vänner som ska hälsa på oss och även familj, så kommer nog inte ha så mycket hem längtan tror jag.

Kanske någon av er som ska till Napa i Sommar?

Nä nu ska jag gå och laga mat. Hoppas du har det bra Emelie och inte skadar dej ;)

Puss&Kram

God Natt

Då är det snart dags för sovtajm, ska nämligen upp tidigt och umgås med min syster lite imorgon.
I dag har jag iallafall träffat Evelina som är hemma från Norge ett tag och sen kollat lite tv med min syster så det har allt varit en mysig dag.

Tror att jag är lite inne på att åka till Norge den 29 feb och hälsa på Evelina där, hoppas verkligen det blir av. Om jag har tur kanske Emelie vill förja med. Men det märker ni nog :)

Undra vad min lilla Emelie gör nu då uppe i Sälen, vem vet kanske kommer hem med ett brutet ben, för om ni inte vet detta så är hon riktigt klumpig  min lilla vän. Inte ofta det gå en dag utan att hon tappar,gör sönder eller något. Men det gör faktiskt våran vänska ännu roligare :) Ett gott skratt förlänger livet eller hur?

Idag har jag kollat på One Tree Hill med en av mina favvo serier. Har nog tyvärr missat en hel del fattade inte så mycket. Men har säsong 4 hemma så får nog kolla på den snart :)



God natt Puss&Kram Carro

Dagens Låt



En av världens finaste låt enligt mig (Carro)

Saker att göra innan resan

Feb
13 - Emelie kommer hem
14 - Alla hjärtans dag
15 - Kent i Skövde

Mars
8 - Neverstore i Skövde
12 - Rihanna i Stockholm
15 - Fest i Skövde med Sara
19 - Fest i Skövde med Sara
29 - Simple Plan i Stockholm

April
5 - Middag med Kusinerna Johanna och Petra
12 -  Fira min (Carro) och min mamma födelsedag
18 - Middag i Skövde med båda familjerna

Massa att göra innan vi åker och detta är inte ens allt, vi ska ju naturligtvis åka och shoppa, träffa mer vänner och festa. Så nu börjar det bli riktigt stressigt. Kommer mer scheman.

Puss&Kram

71 Dagar Kvar

I dag är det då Söndag, vilket betyder att Emelie har åkt till Sälen. Lite avudsjuk inte för att hon är i Sälen utan att hon inte är i Skara där jag är. Visst kan Skara vara mysigt i bland men för det mesta är allt bara grått här.

I dag kom min syster Linda hit med lite saker som hon har köpt som jag ska ta med mig till Napa. Så nu ligger det rätt mycket saker i min resväska redan. Känns väldigt skönt.

Melodifestivalen igår då vilket fiasko eller vad tycker ni?

Puss&Kram

72 Dagar Kvar

I dag är det sådan Lördag som verkligen känns som Söndag. Man bara slappar och tar det lugnt.
Snart kommer Emelie och hälsar på mig, blir kul. För sen är det Melodifestivalen, är inte jätteförtjust i det men det är som en lite tradition att se det.

Hur har har eran lördag varit och kommer bli?

Har en lite rolig sak att berätta med, det är en kille och hans vänner som ska till Napa iår och jobba som bor nästan vid oss så vi ska träffa dom någon dag. Kommer nog bli riktigt kul :)

Puss&Kram

Dagens låt


Bilder från gårdagen

image31


73 Dagar Kvar

Utgången i  Skövde i går var okej. Vi var innan hos Carros kusin Johanna och spelade lite spel med hennes vänner det var mycket trevligt. Fast jag kom på en sak det var ingen som gjorde som vi bestämmde om ni fattar:P
sen runt 11 kom vi iväg iallafall.
Där inne var det ganska skumt folk tyvärr så det blir nog gbg elller sthlm snart när vi går ut. Sen någon timme senare kom Sara från jobbet och gick in med oss.

Idag är det inte riktigt bestämt vad som händer, Carro skulle nog träffa Evelina som är hemma från Norge och jag ska träffa Susanna och åka till mormor. Sen kanske det blir en film och kanske lite kort:) Det får nog bli ganska lugnt iallafall.


Ha en bra fredag

kram

Ikväll :)

Ikväll blir det utgång i Skövde :)


HemmaSpa

Tänkte leta upp lite olika behandlingar till kroppen som man kan göra hemma för att må lite bättre nu när det är lite kalt och tråkigt.

1. Skapa spastämning
Använd lite ljus, lugn musik och kom i stämning

2. För ansiktet
Ångbad är bra för att öppna porerna, bara att koka vatten inet svårare än så.
Använd en ansiktsmask, antingen kan man göra en hemma finns massa tips på interner eller köpa en färdig.

3. För håret
Då är inpackning det bästa, även det finns att köpa eller tips från internet

4. För kroppen
Är det bra att använda kroppsskrubber för att bli av med torr hud, döda hudceller och smuts.

6. För fötterna
Avsluta med ett skönt fotbad

Och jag lovar alla problem och bekymer försvinner för ett ögonblick plus att kroppen mår mycket bättre.


74 Dagar Kvar

Gissa vad som hände i dag? Jo jag (Carro) vaknade av solen i dag. Kan ni tänka er vi har sol i dag i Skara, iallafall än så länge.

I dag är det då Torsdag som betyder HLM som ni vet, kommer va jobbigt jobbigt.

Måste ju berätta att Sara ringde igår och bjöd oss på lite fester, så det kommer nog bli riktigt kul, känns som vi inte gör något än tränar nu för tiden. Men det ska vi allt ändra på.

Puss&Kram

75 Dagar Kvar

I dag har vi inte träffats så mycket förutom på powerstepen, som var svettig som vanligt:P
Annars ar det varit en dag som alla andra, regn och blåst. Helst inte vill gå ut men det vet jag att Carro har fått göra ändå så vi får hoppas att hon inte blir sjuk för då blir det inte kul för mej som får ta hand om den krävande sjuklingen!

Satt och kollade runt lite på lite skor på nätet, tänkte at jag skulle hitta ett par fina, och det gjorde jag!. Det är ett par vita sneakers med rosa inuti från Vagabond. Tyärr kunde man inte ta bilden men ni får gå in och kolla själva! http://www.vagabond.com/vagabond_product.aspx?ItemNr=2501-077&color=
Det gick ju självklart bara att beställa den svarta modellen så det blir väl att åka runt och leta då!

I morgon är det HLM för mej och Carro, alltid lika kul!

kram

Dagens Låt



Med på våra berömde bilskivor :) Lyssna och njut

76 Dagar Kvar

I dag tränade vi center med Petra och Linda, vi hade väldigt mycket träningsvärk redan innan träningen och den blev ju inte bättre efter Ninas pass kan man ju inte påstå. Va riktigt hårt i dag vilket vi behöver när vi inte har tränat på hela helgen.

Sen så har vi självklart kollat på Gossip Girl, ni missade väl inte det i dag?

Imorgon är det redan Onsdag, sjukt va fort det går.

Inte ens okej Emelie haha (Intärnskämt).

Puss&Kram

Dagens Låt




SAKNAR PEACE&LOVE

77 Dagar Kvar

Efter att jag (Carro) hade jobbat i dag så åkte jag och hämtade Emelie, som alltid är lite seg ;) För att vi sedan skulle åka och träna.
Hade rätt mycket att prata om i dag så efter Bosu så köpte vi varsin macka på Smörgåshörnana och gick hem till mig för en lite pratstund. Blev en hel del prat om allt möjligt, t ex att det är verkligen inte alls långt tills vi åker och det kommer gå riktigt fort de sista dagarna speciellt eftersom vi har så mycket att göra innan, så nu är vi lite stresade helt plötsligt vi måste ta spruta som vi inte har gjort än, handla allt vi ska ha med oss, ta reda på allt vi vill ha med oss, träffa alla och säga hej då och massa massa mer. Så nu är fråga hur vi ska hinna allt. För vi är inte riktigt de bästa personerna på att planera kan vi ju inte påstå, men allt ska hinnas med så det är bara att börja planera helt enkelt. Efter det så va det boxing på schemat som gällde och nu ätligen är man hemma och ligger i sängen. Alltid lika skönt. Eller hur? Nä dags för mig att se lite på Dawson som har blivit lite av ett beroende för mig :)

Puss&Kram

Dagens låt



Foo Fighters - Times Like These
Kommer alltid att vara lika bra.

78 dagar / Söndag

Idag är det söndag och det är kallt, bor man i Skara en sån dag är valmöjligheterna inte så många. Så idag blir det vanliga söndagsmyset, att krypa upp i soffan med lite te och lite godis och se på någon film. Just nu går dagarna  lite segt men det är ju iallafall februari, längtar så tills det blir varmare.

Imorgon ska Emelie & Carro ringa vårdcentralen så det blir nog spruta för våran del i veckan och det är något vi båda tycker är väldigt läskigt så det är inget man ser fram emot.

Ne nu ska jag (Emelie) göra mej iordnig och åka iväg!

kram

God Natt

Hoppas alla har haft en bra dag, det har iallafall jag (Carro)
God natt så hörs vi imorgon.

Ett smakprov av Lena och Orup ihop, måste bara säga att det va riktigt bra och du missar något om du missar det

Puss&Kram

Dagens Låt



Simple Plan - When I'm gone
Vi tyckte den passa

79 Dagar Kvar

Då är vi äntligen under 80 strecket vilket är väldigt skönt. Kan verkligen inte fatta att vi åker om lite mer än 2 månader. Och vi började verkligen räkna ner när det va ca 200 dagar.

I dag snöar det då i Skara, inte alls trevligt. Vill ha sol. Jag (Carro) ska snart åka med min syster till Gbg för att kolla på Lena och Orup, ska bli riktigt kul. Hoppas bara att Emelie hittar på något kul att göra så att hon inte saknar mig allt förmycket hehe.

Igår så bowlade vi och gissa vem som vann, jo jag så klart. Efteråt stannade jag och Emelie kvar på bowlingen. Va inte sådär jättekul direkt, så synd att viktors har stängt. Men allt verkar ju riktigt dö ut i Skara nu tyvärr. Sen kom iallafall Johanna och skjutsade hem oss, mycket snällt.

Ha en bra dag nu alla.

Puss&Kram

80 Dagar Kvar

Då var det Fredag vilket innebär helg och att Januari äntligen är slut. Måste ha varit den längsta månaden hitils den tog verkligen aldrig slut.

Men i dag ska vi iallafall först mysa med lite Kina mat jag och Emelie. Sen lite senare blir det bowling med Johanna och hennes vän. Ska bli mycket kul. Kommer lite bilder ikväll med :) Vi vet att vi är lite dåliga med det, men vi försöker.

Vad ska ni göra denna fredagen för kul då?

Puss&Kram

RSS 2.0