Lite bilder på oss från Ayia Napa


Vi på Grabbarna i lördags!


Lite andra kort!







Söndag

Nu jobbar Emelie igen fast det är ganska lugnt än det ligger bara några däckade vid poolen men det kommer snart. Igår var vi ute igen med ett dansk killgäng som var lite speciella men det var väldigt kul.

Och nu kom dom hit. Idag ska vi ta det ganska lugnt kanske gå till kosmopol en sväng med några norska killar kan bli kul. Och imorgon åker alla hem. Fast då kommer det nya:) som tex Carros mamma och pappa ska bli så kul! Bara det att jag jobbar hela veckan då men men.

Nu ska jag jobba lite.


kram

Fredag

Idag jobbar jag emelie. Det är inte så mycket att göra just nu vilket är skönt så länge det varar. Har ju bara ca 6 timmar kvar att jobba och 4 timmar kvar till fredrik kommer och ska jobba. I kväll ska vi gå ut med Sandra ska bli kul. Igår skulle vi gått ut men efter att ha gått i ca 20 min för att kolla på matchen så var vi för trötta när vi kom hem så vi la oss och kolla på playa del sol och åt lite godis. Vi kommer vara grymt stora när vi kommer hem, nä jag bara skämt;)

Sen ska 2 av de som bor med oss flytta ut så vi ska ta in 2 nya killar som heter max och christian tror vi hoppas det blir bra, de verkar gulliga i iallafall.

Nu hoppas jag carro kommer snart och berättar att hon städat:)


Kram emelie

Onsdag

Då är men återigen på jobbet. Vill att Emelie ska vakna för det är inte så mycket att göra här bara ett gäng danskar :) Men Men.

I dag är det då onsdag vilket betyder att jag och Emelie är lediga imorgon :) Då ska vi åka och bada med Alex,Joel och Tommy kommer bli riktigt kul. Har inte varit på stranden på hur länge som helst.

Snart kommer min mamma och pappa längtar så.
Saknar dej Linda.

Puss Carro

God Morgon

Hr precis börjat jobba, men tyvärr inte så mycket folk eftersom de flesta åker hem idag, lite tråkigt men det betyder även att nya kommer.

I dag har även vattnet där vi jobbat sluta fungera, det är ju nämligen vattenbrist i Cypern, så det kommer nog bli en dag med lite problem är jag rädd för.

Sen är det ju även riktigt varmt här nere nu, härom dagen var det 42 grader i skuggan, kan säga att det va riktigt varmt i solen gick knappt att vara ute. Så den kvällen spelade jag och Emelie minigolf och gick till Hamnen. Riktigt mysigt.

I dag åker även våran vän Sanna hem :( Inte alls kul har ju umgåtts i 2 månader nu. Men vi ska träffas när vi åker hem :)

Nä åter till Jobbet. Saknar er där hemma. Puss Carro


Glad midsommar onskar vi er alla!



Vi pa Blue Moon Bar, midsommarafton 2008

Midsommar

I går va det då midsommar så på jobbet gjorde vi en fekj midsommarstång av palmer hur fin som helst :)
Sen på kvallen va vi ute på grabbarna och Kosmopol :) Hde en riktigt rolig kväll fick byta ut jordgubbstårta mot Jordgubbs daiquri :)


Nä nu kommer det kunder. Hopps ni hade en rolig midsommar.

Grattis till Emelies farmor som fyllde år nyss.

Puss Carro

Jobbar

Just nu står jag och jobbar, inte så mycket folk eftersom de flesta är på partycruise. Men det är rätt skönt.
Igår va vi ute och kollade på matchen, inte så jättekul kan man ju inte påstå efter som Sverige förlorade. Men folken va ändå på rätt bra humör. Så va det skumparty på månen, men vi tog det lite lugnt så vi skippa skumet och bara kollade på människorna :) Nästan lika kul.

Nä nu ska jag jobba vidare, om ca en vecka kommer mina föräldrar hit ska bli riktigt kul.

Saknar er där hemma.

Puss Carro

Grabbarna Grus 2008-06-17




Jobbar/Sover

Just nu är emelie på jobbet är inte så mycket att göra än som tur är ligger bara några stycken däckade på solstolarna. Har precis ätit frukust nu, en sandwich fick det bli.

Min carrich försöker nog sova fortfarande men det är nog inte så lätt eftersom det är 50 grader eller något öppe hos oss på morgonen. Hoppas hon kommer hit snart!!

Igår var vi ute en stund. Blev ganska lugnt för våran del, vi satt på kosmopol en stund och sen gick vi till grabbarna en stund

8 veckor

Idag har vi varit har i exakt 8 veckor, lite konstigt. Kommer att sakna sverige faktiskt i helgen da det ar midsommar men vi kommer ju att fira det har med men kanske pa ett lite annorlunda satt.

Idag fick vi reda pa att carros foraldrar kommer och halsar pa om 2 veckor ska bli sa kul!! sen kommer mina 2 veckor efter det.

I kvall ska emelie och carro ga ner till hammen och kolla lite pa flodfestivalen, har ingen aning om vad det ar men det ar nagon stor grej har sa det blir nog kul.

hoppas ni har det bra hemma.]

puss emelie

Hej

I dag sa har massa turister och staff akt hem vilket inte ar sa kul. Vi kommer sakna massa folk ju :( Men hoppas pa att vi traffas igen. Har aven traffat ett roligt killgang som aven dom har akt hem i dag. Kommer nog vara sa ofta pa mandagar. Far hoppas att det kommer lika roliga turister ikvall igen, fast killarna ar nog valdigt svarslagna riktigt kul gang.

Sen har studenten varit med hoppas ni verkligen hade kul kusiner, onskade verkligen att vi kunde varit dar.

Nu ar det dags att sola lite igen.

Puss Carro och Emelie

Pavlinia

Hej Hej!

Tankte bara uppdatera er lite dar hemma. Just nu sa arbetar vi på Pavlinia i poolbaren. Dar trivs vi jattebra :)

Nedan ar det nagra bilder från hotellet dar vi arbetar.

           

Kram och Puss //Emelie och Carro

Grabbarna Grus 2008-06-11



Bilderna pa oss fran efterfesten.com är fotograferade av Maria Smedberg.


Sveriges match mot Grekland - Fotbollsfest på Grabbarna Grus





2008-06-10


Blue Moon Bar 2008-06-09






halla

Hej hej. Detta inlagget ar tillangnat vara alskade kusiner Petra och Johanna som tar studenten imorgon. Hoppas ni far varldens basta dag, onskar verkligen att vi kunde vara dar men kommer att tanka pa er hela dagen. Sen hoppas vi att ni kommer komma ner en gang till och halsa pa vore sa kul. Alskar er!

Sen har erik fyllt 20! grattis!!!


Hej Hej

Da sitter man har pa internet cafet och kollar lite facebook :)

Nu har det antligen kommit lite mer folk hit till Napa vilket ar riktigt kul, Men i dag ar bade jag och Emelie lediga sa skont ar lediga varje torsdag nu mera :)

Sen har det da varit fotboll med, Sverige vann som jag tror att de flesta vet, riktigt skon stamning pa grabbarna den dagen.

I dag har vi iallafall varit pa stranden och solat lite och ikvall blir det mys hemma med kina mat och film.

Sen sa har vi fatt tva nya inneboende med en kille Jocke och en tjej Ida tror det blir bra :)

Na nu ska jag kolla lite pa min facebook.

Saknar er sa familjen och vannerna;

Puss Carro

Hej Hej

Nu sitter jag Carro här på Pavlinia och är lite barhäng till Emelie som jobbar :) Har nämligen hittat internet här hur bra som helst. då kan det bli lite mer bloggande än vanligt.
Ja det har ju hänt rätt mycket det senate, jag har bland annat fyllt år hade hur kul som helst, fick massa fina saker. Sen så har Johanna varit här, riktigt kul har saknat henne så.

Nu har vi då varit har i snart 2 månader, tiden går riktigt fort, känns som vi ska åka hem snart.

Måste gå men vi ska blogga mer nu :)

Hoppas att ni har det bra hemma.

Puss

Mer kort











RSS 2.0