Dagens låt


 
Deportees - MIssing you, Missing me!
I år blir det inget P&L för oss lite tråkigt fast man kan ju inte ha allt. Detta är en låt som påminner om förra året
eller vad säger du Carro;)

Kläder/Träning

Idag har det varit en riktig hemsk dag! om man pratar om vädret. Snöblandat regn är ingen favorit direkt, men som tur är börjar våran sommar på riktigt om 81 dagar. Det låter riktigt långt men med allt vi ska göra innan så är det ganska kort.

Vi gick upp tidigt och beställde lite ifrån fashion against AIDS sen fick Carro och Emelie fick äntligen öppna vårat packet och allt passade som tur var, det kanske kommer upp lite bilder på det senare. Efter detta gjorde vi ett snabbt besök i skolan med det känndes lite konstigt faktiskt men nu är böckerna tillbaka så nu behöver man inte gå dit mer. Sen köpte vi med oss lite fika hem och myste innan träningen.
Träningen idag var väldigt jobbig som vanligt när vi har HLM med Hanna.
Inte så händelserik dag men vi har fått ganska mycket gjort iallafall.

Imorgon blir det bio och lite shopping så nu får det gärna bli fredag!

natti natti



81 Dagar kvar

God morgon! idag är det tordag och vi har massa att göra innan vi ska på HLM. Vi gick upp lite innan 10 och beställde 2 linnen från fahion against AIDS, paketet skulle komma i mitten av v. 7. Nu tänkte vi göra oss iordning  lite och gå ner på stan.  Kanske luncha, kinamat?

Vi måste allafall gå till skolan och lämna lite böcker, har inte kommit i väg dit än. Sen ska vi ringa till Jocke så han ska skicka våra diplom eller vad man ska säga och 2 nya flaskor! och så ska vi ringa Daniel också.

Etfer allt detta blir det nog lite te och så ska vi öppna ett packet kläder som har kommit, ska bl spännande!

Ha sen lika bra dag som våran kommer bli!

kram


Ett Måste


Dagens Låt



Dagens låt bli Rihanna - Dont stop the music
Detta beror på att jag (Carro) har sjungt den hela dagen i dag, och Emelie blev lika irreterad varje gång :)

Skulle egentligen bli Christoffer and I men kunde inte få in videon här, så gå gärna in på http://www.myspace.com/christofferandi
så får vi hoppas att det fungerar snart.

Puss

Hemma Igen

Då var man hemma igen efter en mycket trevlig dag i Gbg. Började med att när vi kom till Gbg tog vi en fika på vårat favorit ställe. Super mysigt att äta där, borde ni göra, kommer dock inte ihåg va det heter, lite av ett konstigt namn men det ligger mittemot Gamel Port.

Sen gick vi till Cocktailskolan och började sista flaringkursen, och den va lika rolig som alla andra. Vi lärde oss att trolla lite med lite spännande.

Men nu är vi äntligen hemma, skulle egentligen gå ut men vi kände att det va lite för jobbigt för i dag.

Imorgon släpps äntligen HM kläderna, så kl 10.00 är Emelie och Carro inne på www.hm.se för det är såååå snygga kläder.

Puss&Kram


82 Dagar Kvar

Då var det Onsdag vilket betyder att vi ska till Göteborg i dag, tyvärr är det sista gången kommer bli väldigt tråkigt, har alltid så kul där.

Här i Skara regnar det som bara den med, får hoppas att det är bättre väder i Gbg.

Nu måste jag skynda mig till Station tror inte Emelie blir så glad om hon får stå och vänta :)

Puss&Kram

Stockholm fashion week

Igår drog Sveriges största modeevent Stockholm Fashion Week igångn. Något Emelie och Carro tycker är väldigt kul och kommer att följa. Evenemanget hållas från den 28 Januari till 31 Januari. Tidigare år har modeveckan legat i februari, efter modeveckan i Köpenhamn och samtidigt som London Fashion Week vilket har medfört hinder för den tunga internationella modepressen. Först ut igår var iallafall Acne Jeans med att visa sina kollektioner för höst/vinter 2008 och på kvällen avslutade Filippa K  dagen. Båda dessa är nya att vara med så det sker utveckling, det gillar vi.

Så här såg programet ut idag:


12:30 Dagmar
15:00 Hope
16:00 Velour
17:00 Minimarket
18:30 Whyred
20:00 +46

Hade varit så himla kul att vara där men som tur är kan man få se det mesta i bloggar och tidningar.




Dagens Låt



Kom och tänka på när jag och Emelie var i Gbg hemma hos Maria när hon berättade att två i detta bandet var från Lidköping, väldigt kul tyckte vi det va, och man ska ju inte klaga på den natten heller ;) Eller hur Emelie?

Gossip Girl

Hallå alla i dag är det Tisdagen den 29:de vilket betyder att Gossip Girl har Premiär på Kanla 5. Ingen får missa det, för det är så bra, har redan sett säsong ett och kan verkligen rekomendera det.  Så då vet ni vad vi gör mellan 20.00-21.00 iallafall, och jag hoppas att ni gör detsamma. För annars kommer ni ångra er.

image23

Klipp ur Gossip GIrl:

Tjenare, Upper East Siders! Gossip Girl här, och jag har de största nyheterna nånsin!

En av mina trogna källor, Melanie91, skickar in detta. Observerad på Grand Central Station med väskorna i handen - Serena van der Woodsen.

Var det ett år sen som vår it-girl försvann till en "internatskola"? Och lika plötsligt är hon tillbaka i stan. Om ni inte tror mig, skickade Melanie91 lyckligtvis med bevis.

Kommer Upper East Side någonsin bli sig likt igen efter S återkomst? Vi dör av nyfikenhet på att se vad som händer härnäst!


Kanal 5    20.00  missa inte

Puss&Kram


God Morgon på er alla/ 83 Dagar kvar

I dag sov jag (Carro) hur skönt som helst, vaknade då dock av ett sms från Jesper, men det va ett intresant sms så det gjorde inget :)

I dag är det då Tisdag, vad ska man hitta på då? Vet iallafall att det är center halv 5 idag, ska bli extra kul i dag eftersom Min syster och hennes vän Petra ska träna med oss. Kommer nog bli riktigt bra.

I dag ska då Emelie städa hemma (hmm) så vi får väl se när hon har tid att ringa mig. Känner för att hitta på något kul i dag, några förslag kanske?

Ha en bra dag.

Puss&Kram

Dagens låt



Ett av världens bästa band får avsluta denna dag!

Natti Natti

Nu är äntligen denna dagen slut inte för att  den varit tråkig utan för att vi inte orkar stå upp längre. Passen idag känndes mycket hårdare än de brukar men det är väldigt skönt nu när det är över.

Var inne lite nyss på hm:s hemsida och kollade in Fashion agaisnt AIDS. Dessa kläder släpps i affärerna och online 31 januari kl 10:00 det ska bli lite spännande. Idén går ut på att de har låtit utvalda kända designers och artister hjälpa dem med det konstnärliga uttrycket på luvtröjor och t-shirtar m.m. Kläderna är gjorda i 100% ekologisk bomull och 25% av vinsten kommer att gå till att öka medvetandet om HIV/AIDS och till att förebygga dess spridning över hela världen. Självklart måste man ju köpa något det blir ju lite att förena nytta med nöje:) Det är värt att gå in och kolla.
Det är en riktigt fin idé vi hoppas verklligen att det lyckas.

image21
Detta är ett av fina linnen som finns och är designad av chicks on speed 

Nu är det en halvtimme kvar innan man får sova utan att vara mes:)

natti


Tränar

Centern idag var grymt jobbig och  nu är det ju bara två pass kvar haha. Längtar inte men det är ju tre och en halv timme kvar tills nästa så man hinner ta det lite lugnt i mellan ialllafall. Det som är roligt nu är att man börjar märka att träningen hjälper så snart kommer vi vara super biff! nää skoja bara, kanske mindre är ju det som är meningen.

Imorgon ska Carro och Emelie ägna dagen åt små kusinerna Malin och Tom. Vi får de vad vi ska hitta på men de åker ju iväg till Thailand snart så vi har lite att prata om!

//


God Morgon / 84 Dagar kvar

Då börjar man på en ny vecka som kommer vara väldig fullspekad för våran del. Vilket är kul, då har man alltid något att göra.
I dag börjar iallafall dag med att vi snart ska gå på ett centerpass, kommer va skönt inte tränat sen i Torsdags.

Igår då blev det inget hos Kråks Daniel han hade somnat stackarn, så vi gick och köpte Cola som vanligt och sen även lite annanas och lakrits. Sen tog vi det bara lugnt. Mycket skönt.

Nä nu måste vi göra iordning oss.

Puss&Kram

Sämst Klädda 2007

Modegurun Mr Blckwell har utsätt de sämst klädda kändisarna 2007.

Det är då Victoria Beckham som toppar listan andra kändisarna som kommer efter är b la MK Olsen, Amy Winehouse och Jessica Simpson.

Vad tycker ni om detta då? Själva tycker vi det är lite hårt, eftersom vi iallafall tycker Mk Olsen har väldig cool stil, Fast därimot kanske inte Amy Winehouse har den bästa stilen, så några rätt har han nog iallafall.










Rockbjörnen


 
Här är vinnarna från Rockbjörnegalan som gick av stapeln igår.

Årets svenska kvinnliga artist:
Sonja Aldén
 
Årets svenska manliga artist:
Lars Winnerbäck
 
Årets svenska grupp:
Sahara Hotnights

Årets svenska nykomling:
Måns Zelmerlöw
 
Årets svenska låt:
Lars Winnerbäck - Om Du Lämnade Mig Nu.
 
Årets svenska album:
Kent - Tillbaka Till Samtiden
 
Årets utländska artist:
Timbaland
 
Årets utländska grupp:
Tokio Hotel
 
Årets utländska låt:
Timbaland feat. OneRepublic - Apologize
 
Årets utländska album:
Timbaland - Shock Value
 
Årets svenska Live-Akt:    
The Ark
 
Årets MySpace-pris:  
Kid Down


De som är Fet markerade är de vi höll på, Tyckte du det va rätt som vann rätt saker?

Dagens Låt




Dagens låt är Madonna med Material Girl.
Sjöng den igår på singstar och tror ingen slår oss i den. För den är vi såååå grymma på :)

Grattis Hanna

Igår fyllde våran lilla Hanna 20 år. Grattis Grattis Gumman. Lite avundsjuka , vi vill också vara 20 ju.
Men igår va det iallafall din dag. Hoppas att den va bra. Grattis igen.

http://hannapalmqvist.blogg.se/

image15

Till Läsarna

Tycker det är jättekul att det är såpass många som är inne på våran sida varje dag, men komentarerna är lite få va ;) Linda är den som komenterar mest vilket vi tycker är jättekul :)
Så vi säger bara SKRIV :)

85 Dagar Kvar

Igår blev det då Olins för våran del, skulle verkligen inte dit men efter att ha varit på förfest hos Daniel Walin så blev det att vi ångrade oss, alla vännerna skulle ut i Skara, så vi tänkte varför kan vi inte ge Skara en chans. Men tyvärr blir det ju aldrig lika kul som man hade hoppats på. Men det va helt okej. Vi träffade Hanna, Emma och Kero som vi inte har träffat på hur länge som helst. Det va väldigt kul. Sen kom vi i säng väldigt sen efter att vi var på SG och sen låg och pratade lite. Och självklart när vi vaknade var vi väldigt sega så vi bestämde oss för att kolla på Hundtricket. En mycket rolig och bra film.

I dag då ska vi snart till Daniel på Kråks och prata lite drinkar, känns ju som vi måste kunna lite eftersom vi börjar redan första kvällen i en bar på Agia Napa. Är ju lite pinsamt om man inte kan, för det har man ju varit med om t ex igår. Inte alls kul att beställa drinkar i Skara då ingen är utbildad utan bara är där, tråkigt tråkigt.

Hörs sen.

 
(Inte världens bästa kort, men är tagit från
olins om ni vill se större gå in på www.olins.se)

Puss&Kram


Dagens låt

 

Dages låt blir Adam Tensta - My Cool. Inte för att någon utav oss tycker den är speciellt bra men han spelar ju faktiskt på Olins . Hoppas alla får kul som ska dit men det blir nog inget skara för oss. Och det kanske kommer lite nya bilder imorgon om vi är duktiga och tar några i kväll!


ha det bäst!


Hejdå Pund och välkommen Euro

I år har då Cypern byt från pund till Euro vilket vi tycker är hur bra som helst. Litte lättare att räkna euro nämligen. För nu är det inte så långt kvar tills man säger hejdå till Svenska kronan. Ska faktiskt bli lite skönt för det betyder SOL,VÄRME,BAD och FEST :)


Hur kunde vi missa?

Hallå Sverige hade ju match mot Norge i dag, och vi missade nästan det, eller hann hem till förlägningen. Men kändes ändå väldigt tråkigt att missa. Men som tur va så vann dom ju, vilket betyder att vi har lättare grupp i OS kvalet och att vi är direktkvalaficerade till VM

Grattis Sverige

86 Dagar Kvar

I dag är det då Lördag vilket betyder att vi ska ut, har inte riktigt bestämt oss för om det blir Skara eller SKövde, men just nu lutar det åt Skövde. Ska bli kul att hitta på något iallafall.
I dag har vi då varit i Skövde och handlat lite. Blev allt en del grejer som tur va, så vi kan bli lite snygga ikväll hehe.
I Skövde träffade vi även Elin, hon skulle ut i Skara, är nog rätt många som ska det. Det är nämligen så att Adam Tensta ska dit, lite av en kändis sådär hehe.

Men nu ska vi börja göra iordning oss, ha en bra lördag.

Puss&Kram

Sov gott

Det går så sjukt fort nu snart är januari slut och då går det närmare 2 månader och egentligen kan man inte räkna med april för det kommer vara så mycket att göra då att dagarna inte kommer att märkas. 87 dagar nu iallafall !
Så imorgon hoppas vi att vi kan gå ut och kanske testa lite drinkar.

Sov gott alla

speciellt carro

image14

87 Dagar Kvar

I dag har det varit en sådan där tråkig dag då det verkligen inte händer något, iallafall inte för mig (Carro)
Sådana dagar är verkligen dom tråkigaste. Man har inget att göra, ingen är hemma utan man bara är. Men dom dagarna ska ju finnas dom med. Synd bara att det blev fredag denna gången för mig.
Men nu ska jag nog gosa ner mig i sängen och se en bra film.

God Natt

Dagens Låt

 

Dagens låt är alltså Vitamin C - Graduation song (Friend Forever) Den blev dagens låt för man tar nog lite för mycket för givet, och när det är borta märker man hur mycket det betydde. Jag (Carro) vet iallafall att jag kommer sakna massa när jag flyttar till Napa, man kommer säkert att uppskatta allt mer när man kommer hem har jag en känsla av. Så jag vill bara säga en sak, man måste våga saker för om man vänta kan det vara försent. Ha en bra dag. Puss

Handbollslandslaget

Ja då har precis slutsignalen gått mellan Sverige-Tyskland och det va en så jämn match den kunde lika gärna ha slutat med att Sverige vann, men tyvärr hade vi inte turen på våran sida ikväll. Många konstiga domardömningar tycker vi. Men iallfall tycker vi att Sverige har varit riktigt gryma detta EM och vi hoppas på samma laddning inför OS sen.

Bra jobbat killar.

Puss&Kram

Dagens Låt

 

Denna låten skulle egentligen läggas ut i går men det hann vi inte. Detta är iallafall en väldigt speciell låt för mej o Carro. Hoppas ni gillar den lika mycket som vi

kram

88 Dagar kvar

Då är det redan Torsdag någon mer än oss som tycker denna veckan har gått väldigt fort?
I dag har det iallafall hänt en bra sak vi har fått våra bikinisar från Asos sååå snygga va dom. Så nu vill vi bara åka så vi kan ta på oss dom. Men det är ju ett tag kvar.

I dag har vi då varit med våran vän Sandra som vi inte har träffat på ett tag. Va väldigt mysigt, kollade in hennes och Fredriks nya lägenhet jättefin va den verkligen. Men vi får allt se till och träffas lite oftare tycker vi :)

Men nu är det gymet som är nästa på schemat, ska bli skönt att träna har inte gjort det på två dagar nu. I dag är det då HLM, mycket jobbigt.

Sverige-Tyskland ikväll med. Går ju inte att missa.

     416850-12

Hemma Igen

Då var man hemma igen, är väldigt trött men har varit en mycket trevlig dag.
Började med att vi tog bussen till Falköping, busschaffören va mycket trevlig så vi fick åka gratis. Sen skulle vi ta en snabb fika i falköping vilket ledde till att vi fick vilse och trodde att vi skulle missa tåget men vi hann med 5 min. Efter att åkt tåg i en timme så kom vi äntligen fram till Gbg så vi gick och kollade i affärer efter skor till Emelie men hittade tyvärr inga. Sen var det bara att gå vidare till Cocktailskolan. Vi lärde oss flara ned shaker och även kasta is.
Vi hade så himla kul idag, det va många skratt och småprat. Allt känns så lätt och man hjälps åt vilket är helt underbart. Vill verkligen inte att det ska ta slut vilket det kommer snart, för vi har alldeles för kul ihop. I dag kollade vi även på handbollen där och det va verkligen en ryssara, sen hände en rolig grej, Oliver (Läraren) skulle skämta och stängde av tv:n och sen fick han inte på den och fick panik eftersom det var så spännande i handbollen just då, men som tur va fick vi på den rätt fort :)

Men nu är vi iallafall hemma, vilket även det är skönt. Men vi funderar verkligen på att flytta till Gbg sen om vi får jobb. Det är verkligen den bästa staden här i Sverige. För här i Skara vill man ju inte bli kvar kan vi ju inte påstå :)


God Morgon / 89 Dagar Kvar

Då va det bara att gå upp när klockan ringde, konstigt att man alltid ligger bäst när man måste gå upp, tycker nu inte det? Men iallafall vi är tyvärr väldigt kära i våran säng så vi beslöt oss för att ligga kvar och ta det sena tåget. Lite typiskt oss faktiskt. Men nu är iallafall kl halv 12 och vi ska snart gå iväg till Station och vänta på bussen till Falköping och sen vänta där en timme för att sedan ta tåget till älskade gbg. Vi måste även hinna köpa gympaskor till Emelie eftersom hennes precis gick sönder och vi ska ju på HLM imorgon, och då måste man ha skort som heller ;)

Men nu ska vi åka. Ha det bra så hörs vi sen.

Puss&Kram

image11

Överraskningen

Då ska jag berätta va min överraskning va som jag fick av Emelie. Det första va att hon kom hem till mig och jag blev superglad så tråkigt att sitta hemma och inte göra något sen så när jag gick in i mitt rum så låg det vindruvor, ost, dricka, nya cosmopolitan, chokladbollar och filmen "The perfect man" Blev så himla glad så ikväll blir det myskväll med Emelie och Carro fast måste ju lägga oss tidigt eftersom vi ska upp tidigt. Nu tillbaka till Handbollen :)

image10

Ungern-Sverige

Nu börjar då matchen Ungern-Sverige
Jag hoppas att alla sitter framför tv:n och hejar på Sverige.
Hoppas även Sverige leder i halvlek för det har jag och min syster Linda tippat på :)
Undra vad Emelie nu har hittat på till mig, nyfiken.

Heja Sverige Heja Sverige

Handboll Handbolls-EM Inför Sverige-Ungern


Då har första halvlek gått, och det gick inte så bra som vi hade hoppats på Sverige ligger under med 16-14
Nu måste dom verkligen komma igen om dom vill komma längre, annars är det rätt kört tyvärrr.

Då va matchen slut och det blev 27-27 väldigt stressad va men i slutet, så spännande. Men nu fick vi iallafall en poäng så vi är lite med, kommer bli svårare men slår vi både Tyskland och Spanien så går det:)

Puss&Kram



Från mej till dej

Det kommer en överraskning till Carro sen hoppas hon blir glad. Det var lite krångligt men nu funkar det nog hoppas jag!!  Vi får se vad det är sen. Det är alltså inte inlägget som är överraskningen:).

Imorgon blir det iallafall en hel dag i gbg eftersom det är en speciell dag För oss sen avslutas den med flairingkursen på kvällen. Så vi åker nog vid 09:15 redan för Carro har lovar att jag ska få köpa ett par nya träningsskor sen blir det nog lite mat innan vi ska kolla om det kommit några vår kläder än. Det blir nog en helt perfekt dag

En ny bikini från asos kanske vi beställer idag med hoppas jag:)

ses sen!

kram


Första videobloggen

Hej Hej.

Idag har vi gått lite på stan och sedan ätit lite på smörgåshörnan. Sen när vi kom hem så tänkte vi träna lite på vår flaring. Och här kommer ett smakprov. Tyvärr är filmen inte så bra kvalitet då den är filmad med mobil. Nu ska vi se på film för ovanlighetens skull. 



Dagens Låt



Bonnie Tyler . I Need A Hero

90 Dagar Kvar

Ännu en ny dag, vi skulle egentligen har Flaring i Gbg men det blev inställt. Så denna veckar har vi bara på onsdag. Känns som man har tappat lite av flaringen nu när man inte har gjort det på ett tag. Men på imorgon då jäklar ska vi vara bra. Kanske ska träna lite i dag med, hemma på Carros köksgolv :)
I dag ska vi bara ta det lugnt efter våran hårda träningsdag igår. Bara slappa, kanske äta något gott och självklart kolla på Sverige. Det missar ni väl inte.
Ska även kolla lite hur vi vill att våran blogg ska se ut, har några idéer men vi tror på Elin. Hon är jätteduktig verkligen. Kolla in hennes sida http://nevnarien.blogg.se/

Hörs sen.


image10

Våran träningsflaska som är riktigt bra :)

91 DAGAR / 3 MÅNADER

Idag är det exakt 3 månader kvar kan kännas långt men med allt vi ska göra innan så kommer nog det nog flyta på ganska bra.

Om en halv timme ska vi  iväg och träna center sen tänkte vi äta lite "kina" innan nästa pass börjar bosu. och där efter boxing men så blir det när man inte tränat på hela helgen.

mer vara helt slut sen Igår beställde vi lite bikinis och saker från asos längtar så tills det kommer . Men det skulle vara bra om de fick in lite mer nya vår kläder. Beställningen från hm ska även komma i vecka ska bli lite spännade.

I helgen blir det iallafall Sthlm ska bli riktigt kul det är alltid  lika skönt att åka från skara så´det blir nog en del shopping och festande och då har ju även lönen kommit med.

Ne nu ska vi gå ha en bra dag!

kram


92 Dagar kvar

Då vad det söndag i dag. Och vi har bara tagit det lugnt och umgåtts med våra familjer, det behöver man ibland. Kollade även på Sverige, och dom gick vidare. Ska bli kul att följa.

Idag har det inte hänt något intressant tyvärr. Men imorgon är det träning och massa saker vi måste fixa, så då blir det lite roligre blogg imorgon.

Jo jag glömde säga en sak. Att vi har fått turen att Elin Kero ska göra iordning våran blogg liten finare. Mycket snällt av henne. Så imorgon måste vi planera lite hur den ska se ut. Tack Elin.

God Natt på er!

93 Dagar kvar

Hej Hej.

I Dag är det en sådan dag då man bara tar det lugnt, och mår som man förtjänar. Gårdagen var iallafall mycket trevlig. Börja med att vi åkte till Voda och satt där ett bra tag. Åt riktig god mat och drack en flaska vin. Så hade vi Sarah som serverade oss mycket trevligt. Sen fixade Sarah in oss på Vatra mycket snällt. Kvällen inne på Vatra var mycket händelserik men ändå väldigt trevlig.
Det är ju riktigt kul att ifall man nu skulle gjort något, som i detta fallet hände någon av oss, så får man sms 5 min senare, så fort går skvaller i Skara. Nästan lite komiskt eller vad tycker ni? Men nu är det bara 93 dagar kvar vilket betyder att ni får hitta någar andra att skvallra om, eller hur va det nu AnonymSkarabo skulle ni få reda på allt ändå ;) Men glöm inte en sak vi vet en hel del om er andra med som ni inte trodde ;)
 
Dock så misade vi sista bussen hem, så våran snälla vän Gabriel och hans vän Erik fick komma från Mariestad och hämta oss. Mycket snällt gjort.
Gabriel


I natt va det då mycket strömavbrott som gjorde att vi inte kunde sova så mycket för Carros tv är lite sönder så denger ifrån sig mycket jobbiga ljud när den sätts på och av. Hehe men det är lite kul i efterhand även om det va väldigt irriterande i natt :)

I dag har vi då bara tagit det lugnt och sett på film med godis och CocaCola. Och dom det ser ut nu så kommer vi forttsätta så. Fast det blir ju Handboll så klart kl 20.00. Det hoppas vi inte någon missar.

Hur va eran Fredag då?

Puss&Kram

94 Dagar kvar

I dag är det då äntligen fredag. Vilket betyder att vi ska till Skövde och mysa lite. Först så har Sarah bokat bord på Voda till oss, Tack Tack. Så då ska vi nog ta något gott och äta med ett glas vin sedan om vi märker att det blir mycket folk så går vi nog in på Vatra och dansar av oss lite. Så ser iallafall kvällen ut nu. Men vet aldrig kan ändras. Men det hoppas jag inte.

Men självklart ska vi träna lite först, inte alls mycket men ett centerpass på 30 min blir det iallafall.

Hoppas på att Emelie kommer hem till mig snart. Har lite tråkigt.

Ha en bra kväll. Puss&Kram♥

P.S kommer mera bilder, Emelies kamera krånglar lite. Men det kommer :)

Fikan/Träning

I förmiddags mötte vi upp Sarah på stationen för att ta en fika. Det blev en väldigt lång fika med massa napa planering . Vi fick gjort massa så vi känner oss lite säkrare nu när vi har pratat igenom allt. Sarah är en jätte go tjej så vi kommer nog få massa kul ihop närmast halvåret. Vi får hoppas på att Sandra är hemma nästa fika med.

Efter fika åkte vi bara he och bytte om för HLM med Hanna. Jätte jobbigt var det men skönt efteråt, lite tråkigt bara att det är så litet för det blir så himla trångt. För er som undrar vad HLM är så tränar man rumpa lår och magen genom olika styrkeövningar blandat med step up.

Sen åkte vi direkt till ica och såg förjävliga ut, så vi skyndade oss att handla lite. Sallad blev det en jätte god. till efterrätt blev det lightglass och annanas lagom till handbollen. Grattis Sverige!

Sen så undrar vi varför man alltid möter massa folk när man ser som värst ut och iinte tvärtom!!

Imorgon har vi bara egenträning och sen center!! kommer inte kunna gå på kvällen som jag tror blir att vi äter på voda och dricker lite drinkar sen får vi se.

Sen får vi avsluta med att säga grattis till Emelie som fyller 20 idag! grattis grattis

kram kram


95 Dagar

Då har man precis gått upp och ska börja göra iordning sig lite smått. Vi ska möta Sara halv 12 på station. Är lite nervösa. Har inte träffat henne sen vi var motståndare i fotboll. Då våra lag inte alls gillade varandra.
Men tror verkligen det blir kul, hon verkar riktigt snäll. Sen så är det ju alltid kul att planera lite inför Napa.

Kändes som det var nyss vi räknade ner på 200 dagar och nu är det redan 95, går lite för fort. Har så himla mycket att göra innan. Men ändå vissa dagar vill man bara att dagen ska komma då man säger hej då till familjen och bara sätter sig på planet och är så långt från Skara att man inte hör vad alla har gjort och inte gjort. Det börjar bli lite ledamt nu. Så det ska bli riktigt skönt att bara åka iväg ett halv år.
För er som inte vet åker vi den 21 April och kommer hem i Oktober någon gång. Såg att vi hade fått den frågan i Komentarerna nämligen. Men nu vet ni :)

Nä nu måste vi göra iordning oss. Hörs sen. Puss&Kram

Natti Natti

Då ska man snart äntligen lägga sig efter en jobbig dag. Tränade då som sagt powerstep, va inte lika kul i dag som den första dagen gick nämligen igenom samma steg i dag med, eftersom det va många nya, vilket inte var så kul för oss andra. Men blev ändå lite svettiga som tur va. Sen tränade vi även lite eget sen. Men tog det rätt lugnt i dag. Har verkligen ont i hela kroppen efter all träning. Vilket är väldigt bra :)

Efterår blev det även en film. Ledsam film (Egith Belows) så det komma allt lite tårara i dag med. En film vi verkligen tycker att man ska se om man inte har gjort. Gör det bara ännu bättre att huvudrollen spelas av en såå snygg kille. Tummen upp för alla tjejer :P

Men nu ska vi sova, för imorgon ska vi träffa Sara efter att Emelie har färgat håret. Ska bli kul att börja planera lite inför Napa äntligen:)

God Natt Allihopa!

image8
Lite töntig bild kanske, men väldig söt :)

96 dagar

Idag är det power step för oss, inte alls så jobbigt som centern som tur är. Har lite träningsverk idag så det får bli ett lugnt träningspass efter stepen. Efteråt så blir det nog en film och lite mys för våran del, vi har ju en del filmer kvar att se innan vi åker.

I helgen blir fest har haft 2 helger i rad nu och bara tagit det lugnt . Senast vi festa var på nyår då vi var i Norrköping och hälsade på 4 riktigt goa killar (Anton, Johan, Daniel och Adde) Får se till att vi åker dit igen innan Napa.
På fredag blir det iallafall antingen fest his Emelie som fyller 20 eller så funderar vi på att bara sitta och prata och dricka lite drinkar på voda och sen får man se vad som händer men det bestämms väl som vanligt på fredag.

nu är det bråttom igen haha

kram!

Träning, träna, träna!!

Idag har Emelie och Carro varit och tränat för ovanlighetens skull och idag var det grymt jobbigt också. Träningspasset heter center och då fokuserar men mest på rygg, rumpa och mage, och detta kan ju behövas lite kanke. Kommer iallafall att ha ont i hela kroppen imorgon men vad gör man inte för beachen 2008. Och denna sommaren kommer man ju använda bikinin mer än alla andra år tillsammans nästan.

Sen får vi väl skriva om bygglov som var idag när kusinerna var med det var riktigt kul att se och väldigt fint blev det.



längtar tills imorgon ny dag!!!

Rihanna

Idag betsämde jag mej för att överaska carro lite så jag bokade 2 st blijetter till Rihanna den 12 mars på hovet I Stockholm. Det kommer bli jätte kul tänkte vi skulle bo på hotell hela helgen och även shoppa lite kläder inför napa, tror att det kan kommit in lite snygga bikinis då äntligen. Sen ska vi ju även dit helgen den 25:e nu och festa och shoppa lite är det tänkt. Nästa efter det har Carro lovat Malmö så vi kunde åka över en snabbis till Köpenhamn.
Men iallafall hoppas du blir glad nu gumman!

kram kram

image7

Tävling

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."


Håll tummarna att vi vinner :)

97 Dagar kvar

Usch vilket tråkigt väder det va när man vaknade imorses bara massa regn. Såna dagar då man längtar riktigt mycket till Napa då det nästa är sol hela tiden. Och Vi bara älskar sol. Inget slår en dag då man vaknar med solen i ögonen och bara går upp och packar väskan och gå ner till stranden och tar ett dopp

I dag är det lite träning som gäller, i dag blir det då center riktigt jobbigt. Men vi kan ju behöva lite muskler nu när vi ska kasta flaker och göra massa god drinkar till er som kommer ner. Hoppas det är många av er läsare som verkligen kommer ner och kollar läget i sommar. Vi lovar er ni kommer inte ångra er. Kommer få en alldelse underbar semester.

Sen ringde även Sara i dag. En tjej som också ska ner till Napa med oss. Så vi ska fika lite i veckan och planera lite saker vad vi ska ha med och så. Några tips från er kanske?
Det vi kom fram till iallafall får ni reda på, på torsdag.


Såg att du Daniel hade skrivit att du hade bokat nu. Vilket vi tycker är väldigt kul. När kommer du ner då?

Ha en trevlig dag.


En liten sak till.

Tänkte bara säga en liten sak till innan vi ska sova. Att bloggen som ni ser är inte allt för snygg. Och det beror på att vi inte riktigt har blivit så haj på det här än. Men ifall det finns någon duktig där ute som skulle vilja hjälpa oss. Så hör gärna av er. Skulle uppskattas mycket.

Gott natt återigen Puss&Kram


98 Dagar kvar

I dag är det då bara 98 dagar kvar. Det börjar gå väldigt fort nu. Vilket både är bra och inte. Har så mycket att göra innan vi åker. Men det ska vi nog fixa.
I dag har vi iallafall varit och tränat. Provade på Bosu för första gången. Det va riktigt kul. Men man fick ont i fötterna, men det va riktig bra träning för hela kroppen. Borde ni prova på om ni inte redan har. Blir nog så att vi går dit nästa vecka med.
Hra ju börjat träna riktigt mycket nu inför Beachen 08, då våran börjar lite tidigare iår, redan i April. Men vill ju gärna va lite tränad innan bikinin och alla tajta kläder kommer på. Eller vad säger ni?

image6

Nä nu är det läggdags. Sov så gott så hörs vi imorgon.

99 dagar

Igår var det 100 dagar kvar detta firade vi med att tända lite ljus, ost och cola på golvet., det var typ det vi levde på i napa. Sen kom Carro på att vi skulle sova på golvet också, det var lite hårt men väldigt mysigt. Sen kollade vi på alla Bring it on filmerna och en skräckfilm som hette Stay alive. När de var slut vi låg och pratade tills vi somnade runt halv 4.
 
image4


image5

Idag har vi haft en riktigt slappar dag och 99 dagar kvar, äntligen två-siffrigt. Idag var meingen att vi skulle gå upp tidigt och träna men vi vaknade inte förän halv ett så det blev lite sent. Istället tog vi en promenad ochlite god mat. Sen gjorde vi lite mer på vårat fotoalbum som måste bli färdigt. Nu för en stund sen var carro tvugen att gå till jobbet så vi får tycka lite synd om henne dom närmaste 13 timmarna. Hoppas alla andra haft en lika skön helg som vi!

Flaring

Då har vi gått två gånger i flaring kursen. Trodde verkligen inte vi skulle lära oss så mycket så fort men det har vi verkligen. Kan nu mera kasta bakomryggen, över huvudet m.m
Har även väldigt kul varje gång vi är där. Blir många skratt på en kväll samt höga ljud när någon missar flaskan och åker ner i golvet. Men ångrara verkligen inte att vi gick kursen. Kommer nog bli ännu roligare för varje gång vi är  där. Ses på Torsdag Gbg och Flaringsgänget.image2

Bartenderna i Napas lilla flaringtävling. Vem vet nästa år kanske det är vi ;)

100 dagar

Nu är det äntligen 100 dagar kvar tills vi sticker från skara. Den 21 april börjar sommaren för oss och då har vi en vecka semester först innan allt börjar. Lite nervöst


image1

En bild från förra gången vi var i napa tror detta var sista kvällen som var grymt kul. Badade och kom hem 3 timmar innan bussen gick till flygplatsen haha


RSS 2.0