Napa Reunion

Ja då var det redan December och snart blir det våran flytt nummer två, denna gången bär det va till Norge, Stavanger. Ser verkligen fram emot detta.

Men nu tänkte jag skriva lite om Napa Reunion som va i November så ni får lite uppdateringar om Napa, som vi saknar hur mycket som helst.

Napa Reunion va då i Göteborg. Nästan alla staf va där, vilket va riktigt kul. Kul att träffa alla igen som man har saknat så. I baren stod då Tommy, Joel och Zulu och musiken va nästan som på grabbarna. Så man fick fram lite minnen som varit i bakhuvudet. Vi med en massa andra staf bodde ihop på ett hotell nära stan där det va förfester som  bara sen på kvällarna. Vilket va kul. Hade verkligen saknat alla i Napa. Så på fredagen när man träffa alla så blev det en hel del Kramar vilket va mysigt. Allt kändes verkligen som i Napa, samma drama uppstod och aa allt man bara kan tänka sig.
Sen så va även vårat älskade Norge gäng där, vilket va hur kul som helst. Så va en hel del på deras hotellrum och festade. Har ju bara träffat Tina efter Napa men nu fick vi träffa alla go tjejerna och killarna. Så jag kan säga att den helgen va toppen, önska verkligen att det hade varit en till sån helg. För det är ju faktiskt så att alla kanske man inte träffar igen vilket är väldigt ledsamt :(






Nä dags att fortsätta städa, vilket jag vet att E gör nu med. Visst är vi duktiga :)
Puss Puss / C

Inte långt kvar

Den 29 december flyttar vi till Stavanger och då öppnar bloggen igen:)

RSS 2.0