Jobbig natt

Det är aldrig någon ide att gå hem tidigt i napa iallafall för du får inte sova ända. Gäster på hotellet har fått ovanan att de ska komma hem till oss och säga godnatt innan de går och lägger sej. och det är inte 1 gång per kväll heller. Igår var det 3:) hahah lite kul. Så jag tror vi somnade vid 6. Så nu är carro jätte glad och pigg på jobbet:)

I kväll ska vi gå ut igen det är sista kvällen för massa så det är väl inte så mycket att välja på. Sen på söndag blir det väldigt mycket utgång.

Börjar kännas som det börjar närma sej slutet snart. Idag om en månad är vi ju förmodligen hemma.
Saknar alla hemma.

Lycka till på matchen:)


Kram Emelie


Hur såg det ut då Carro fyllde 20 år?

Här kommer lite kort från när Carro firade sin 20 års dag i Ayia Napa!
Korten är tagna den 24 maj, så det är ett tag sedan!









Söndag

Igår åt vi pizza, gud vad gott det var det var verkligen länge sen. Sen kollade vi på den sämsta film vi någonsin sett den hette något med las vegas och hade ingen handling alls utan det var bara 2 killar som var höga hela filmen. Men men får se vad som händer i kväll det är ju gästernas sista utekväll, ska bli tråkigt att de åker hem. Så det blir nog en liten utgång iallafall sen är ju anton och danne här som vi inte träffat än.

Och imorgon kommer äntligen malin evelina och anna kommer att bli så kul!!

Puss emelie


Lördag

Igår var en ganska bra dag förutom att vi inte pratar med vår kock mer och sa att vi ville sluta. Så blev det inte men konstigt nog tycker vi om våran chef för mycket. Det ar nog inte sa många som kan säga så:) Men nu jobbar vi 4 timmar var varje dag istället.

Vi avslutade jobbdagen med en kall öl innan vi gick med linda till burgerking. Linda bjöd det var väldigt snällt. Sen var vi tvungna att säga hejdå. tråkigt men vi ses ändå snart igen. Tack för en jätte mysig vecka med mycket plump. Hörde om bilresan hem;)

Sen satt vi på balkongen och förfestade med lite folk innan vi gick till grabbarnam, där träffade vi lite skara folk. Fast det är inte alls lika mycket folk där längre det är ju nästan så man står ut:)
Är väldigt trött idag iallafall!!

Idag ska vi bara ta det lugnt och mysa kan behövas efter igår:)

ne nu ska jag snart jobba.

saknar dej

Ha en bra dag

Kram emelie

trott/sjuk

idag har varit en ganska seg dag har varit hur trotta som helst och borjar bli lite sjuka. Vi har faktiskt lite hemlangtan nu ska bli skont att komma hem till ett normalt liv. Tror vi kommer uppskatta allt mer nu. Men men slutet av september ar malet.
Det forsta vi ska gora nar vi kommer hem ar att shoppa det ar helt sjukt vad vi ar sugna pa det.

sen vill jag ha lite pahalsning av nagon speciell:)

Nu ska vi snart ga till pavlinia och lyssana pa lite musik!

Kram Emelie

Tisdag i Ayia Napa

Igår så var vi ute pa kvallen.  Gick till Banditen och åt, där har de riktigt god mat. Det blev som vanligt Fajitas, gott gott. Så nu fick du svar på din fråga mamma, ja vi har varit där och ätit!

Idag så har det  varit en helt vanlig dag på Pavlina, Carro och Emelie har jobbat medan Linda har legat i skuggan och gottat sig. Det har varit riktigt varmt idag så man har inte kunnat sola något knappt. Ikväll ska vi äta gott och gå till Pavlina där de har BBQ kväll med uppträdande.

Förresten så har Emelie skämt ut sig idag, hon skulle skaka is och vatten i shakern och vattnet for helt oväntat över hela henne. Som tur var så lyckades nog ingen förutom Linda och Carro att se detta. Ha ha ha... Men Emelie bjuder gärna på sådana pinsamheter.

Nu slutar snart Carro och Emelie så då ska vi bada...nice!

Ha det gott!

Update from the poolbar

Idag är det måndag vilket innebär att det är en ny vecka och nya hotellgäster som kommer. I morse var det mycket att göra här, många som ville äta innan flygresan. Just nu är det ganska lugnt eftersom bussen till flygplatsen har kommit. Nu väntar vi därmed på att de nya gästerna ska komma, de kommer runt 14.00.

Igår kväll skulle vi egentligen gått ut och ätit på en mysig restaurang men vi var allt för trötta. Det slutade därför med att vi mumsade i oss majskolvar på balkongen. Men idag har vi bestämt att vi ska ut och äta så vi ska snart ringa och boka bord.

Ha det gott!
Kramar Emelie, Carro och
Linda

Hej Bloggen och alla ni andra!

Här kommer ett soligt blogginlägg från Carro, Emelie och Linda. Vi sitter just nu i poolbaren och gottar sig. Carro och Emelie jobbar för fullt medan Linda har förmånen att gotta sig i solen och i poolen. Igår kväll var vi ute och åt på Petinos, det var smarrigt och som vanligt så blev det, vår allas favorit, Pasta Carbonara. Vad som händer ikväll har vi inte bestämmt än men det får bli som det blir.

Dags att återvända till dagens arbete och solning! 

Många Kramar och Pussar från oss tre 

Snart

Nu har vi precis varit pa festival med varan kock pa hotellet och sedan en svang till Chefen dar vi drack lite ol och bara satt och prata mycket mysigt.

Nu ska vi ivag till Elgonia och mota min syster, helt sjukt att hon ar har nu. Sa jag har sett fram emot denna dagen.

Hors.

Puss Carro

Gästinlägg: Destination Ayia Napa

Här kommer ett litet gästinlägg från Carros syster Linda. Jag är om några timmar på väg till Landvetter för att sedan ta flyget till Cypern, destination Ayia Napa. Det är snart 4 månader sedan jag träffade er och jag saknar er allt mer och mer. Så veckan hos er i Ayia Napa är verkligen något som jag har sett fram emot länge. Just nu håller jag på att packa klart det sista, har knappt ingenting med mej till mej själv, bara en massa godis till er. Och jag kan lova er att godis är ruskigt tungt. Ska ställa mej själv och resväskan på vågen sen och hoppas att den inte väger allt för mycket. Vi ses ikväll!

Kärlek! //Syster Linda




Dagen innan

I dag ar det dagen innan min syster kommer ner till oss. Har verkligen sett fram emot denna dagen lange. Kan inte fatta att hon verkligen ar har imorgon. Ska bli sa himla kul.

alskar dej sis.

Puss Carro

Onsdag

Idag ar det sjukt lugnt pa jobbet och imorgon ar vi lediga sa det blir utgang i kvall for  ovanlighetens skull!

Och pa fredag kommer linda det ska bli sa kul massa mys och sen har vi ju en del att prata om nu!
sen kommer ju anton och danne den 22 det var ju ett tag sen!

sen evelelina malin och anna da blir det massa fest!!

Pratade med johan i gar ocksa han och gabbe kommer den forsta!!

puss emelie

Hej alla där hemma

Återigen söndag och vi jobbar som vanligt, börjar äntligen bli lite svalare i luften och lite mindre folk. Det gillar vi. Igår skulle vi gå ut egentligen men sluta med att vi satt hemma och tog några öl och bara tog det lungt :) skönt det med.
Imorgon kommer nytt folk, hoppas det är lite roligare än de som är här nu.

5 dagar till sis kommer :)

Puss carro

seg dag

Nu ska vi ga hem och lagg oss for att se pa film

sov sa gott\

puss emelie och carro

gårdagen

I går vad vi ute och åt med anna det var jätte mysigt fast vi fick vänta länge på maten och carro fick ont i magen som vanligt.  Sen gickvi hem till oss och satt och förfesta på balkongen en bra stund alla tjejerna, grymt kul. Efter det blev dej grabbarna en stund innan vi skummade på månen. Jätte kul kväll!

saknar dej!



puss emelie

Ledig

I dag ar det da varan lediga dag. sa vi har varit pa stranden och forsokt bli liter bruna :) Blev dock lite roda med det hoppas vi lagger sig till kvallen.
Va ute igar traffa lite Skarafolk. Alltid lika kul.

Om en vecka kommer Linda. Langtar sa mycket nu har aldrig varit ifran henne sa lange :(

Nu ska vi hem och stada lite.

Puss Carro

Hej.!

sitter just nu på jobbet, hur varmt som helst. och i dag är det Måndag som Emelie skrev alltså massa nya turister. tror det kommer bli en tråkig vecka tyvärr. Men man ska aldrig säga aldrig. Nästa vecka kommer Sis. Är så glad för det. Saknar henne så det finns inte.

Älskar dej sis.

Puss carro

Måndag:(

Idag är det måndag och världen sämsta dag!
Nu kommer det snart massa nya turister mest danskar denna veckan, fattar ju inet så mycket av det tyvärr:)

Men ikväll ska Vi bara mysa och ta det lugnt det blir nog kinamat och lite spa kommer bli skönt. Är så himla trötta just nu.


saknar dej!


puss emelie

RSS 2.0