Ayia-Napa-Gänget

image89

4 Veckor

I dag har vi da vari har i 4 veckor, och tiden har gott valdigt fort. Nu borjar det komma valdigt mycket turister och aven bli lite varmare :)
Sen i dag har aven Petra med vanner kommit vilket ar valdrigt kul, fatt lite saker fran Skara gott med godis och lite nya klader. Har ju da inte orkat tvatta an, men det kommer val hoppas vi.
Sen sa har vi varit ute en kvall med Tie och Josse vilket va valdrig kul, Tack tjejer for en toppen kvall, hoppas resan hem gick bra.

Sen maste va bara gratta varan lilla Sandra som fyllde 20 i tisdags. Far ta en fodelsedagsmiddag for alla oss nar vi kommer hem, En bamse kram till dej fran oss iallafall.

Saknar er puss Carro&Emelie

Kort

image86

image87

image88

Bartenders :)

VI KLARA DET!
Ja da var den jobbiga sondagen avklarad och det gick super for oss bada.
Sa pa kvallen blev det fest som bara den med alla bareleverna. Blev lite mycket for oss alla men vad gor man inte nar man far gratis sprit. Vi at aven pa Los Banditos som ar en mexikans resturange riktigt god mat.
Efter barskolan sa har vi da borjat jobba hos Foxy dar vi trivis riktigt bra. Har aven fatt tva nya inboende hos oss alltid bra med billigare hyra da kan man gora sa mycket roligare for de pengarna.
I dag ar vi 3 iallafall lediga fran jobbet sa da ska vi ut och ata och sen festa lite hade vi tankt. Vi har inte haft en ledig dag pa hur lange som helst.

Sen sa har aven tie och hennes syster kommit hit sa har vi traffat dom lite, alltid kul med folk man kanner igen :)
Men vi vill att Petra och Johanna ska komma snart saknar er Tjejer.

Nu ska vi hem och ta lite siesta. Ha det sa bra.
Puss&Kram Carro& Emelie

Snart Fardiga

I dag ar det Lordag vilket betyder att morgon har vi varan examen, vi ar riktigt nervosa sa vi hoppas att ni dar hemma haller tummarna for oss att vi klarar de tva prov vi har. Barskolan har varit bade jobbigt och roligt det jobbiagste ar att vi knappt har fatt nagon ledig tid men det har anda varit vart det, for vi har haft valdigt kul. Men pa mandag borjar vi jobba pa riktigt i vara tva barer Marinella och Minos vilket ska bli kul forutom att vi jobbar 7 dagar i veckan men som tur ar sa slutar vi i tid sa vi kan ga till Blue Moon Bar och bara bestalla massa svara drinkar av Jocke :)

Sen sa har en familj kommit ner som jag (Carro) kanner sa vi har fatt massa gott godis av min familj. Som vi redan har atit upp. Rikigt nice.

Nu ar det bara 9 dagar kvar tills Emelies kusn och Emma & Hanna kommer. Det ska bli kul, da ska vi festa festa.
Vi hoppas verkligen att det ar mer som kommer ner och halsar pa oss, mer an dom vi vet.

Na nu ska vi plugga vidare tyvarr, men nu nar barskolan ar slut sa ska vi forsoka blogga lite mer. Eftersom vi da har mer fritid.

Hoppas ni har det bra hemma. Saknar er.

Puss& Kram Carro& Emelie

RSS 2.0