Dagens Låt



Dagsen låte bli Elliot Minor för i dag fick vi reda på att dom skulle va förband till Simple Plan, Kan det bli bättre.

Bilder Från Påsk!


27/26/25 Dagar Kvar

27.
I tisdags var inte en speciellt händelserik dag vi tränade och kollade på one tree hill mest men det är skönt med sånna dagar med:)


26.
I går var Carro på personalfest jag var hemma. Vid tjugo i 11 ringer hon och vill att jag ska hämta henne men hon har inte en minsta aning om vart hon är så vi fick åka runt och leta och ropa på henne, på cykel alltså. Tillslut hittade vi henne i "utkanten" av Skara. Sen blev det Olins en stund och sen efterfest, fast den kändes väldigt onödig att gå på!


25.
Idag blir det nog lite OTH och mys sen träning. Får vi se vad som händer kanske går ut i skövde en stund med, skulle vara mycket folk idag har jag hört. I helgen ska Emelie och Carro åka till Sthlm igen och se på Simple Plan och träffa Sandra en stund kanske, det är lika skönt att komma i från Skara varje gång men 25 idag!!

Dagens Låt



Till Tobbe -För den är Grym ;)

30/29/28 Dagar Kvar

PåskAfton:

Dagen för våran Hej då fest, Vi hade bjudit ca 15 tjejer och vi var 11 så det va riktigt kul. Hade hyrt en lokal i sista  minut på Skaraberg och vilket blev rikigt bra. Så när kl börja närma sig 18.00 så ställde vi fram Köttex maten och självklart göra iordning oss eftersom vi alltid är riktigt sena med att göra det :) Sen började flickorna komma. Efter att alla va där så börja vi äta, sen va det dags för ett Spel Sarah H hade med sig och det va riktigt kul även om det inte gick så bra för mig och Sarah. Men de som vann blev Sara L och Sandra Andersson x2. Grattis. Sen va det dags för singstar innan taxin kom och tog oss till Stadt. Där det va massa folk. Och bara ett dansgolv, lite dåligt gjort av de som har stället.

Kvällen blev iallafall väldigt lyckad, Tack alla tjejer eran förtjäns, och tack för alla saker vi fick.


Påskdagen:

Träffades jag och Emelie väldigt tidigt i lokalen för att städa, va riktigt jobbigt eftersom man va så tröttt, Men det gick rätt fort som tur va. Sen va det bara att gå hem får att ta det lugnt. Jobbade nämligen på kvällen, kan inet påstå att det va så trevligt va hur trött som helst. Och sen när man vet att Emelie somnade vid 9 typ, då hade jag 9 och en halv timme kvar HeHe.


AnnandagPåsk
Då har jag nyss vaknat och vill bara att Emelie ska komma hit så vi kan se One Tree Hill, behöver ta det lite lugnt i dag tror jag :)

Puss&Kram Carro

P.S Ja då får vi se när Emelie lägger ut korten från i helgen, hoppas på idag eller hur. Tjata på henne.


30 Dgarar Kvar

Förfest med tjejeerns. Så mys sen stdt. Skrivier mer imorgon.

Natti pussss

Bilder från Torsdagen



Lite bilder från i Torsdags i Bilen, Nu måste jag skynda mig til festen, Ha en rolig kväll.

Puss&Kram Carro

32/31 Dagar Kvar

Igår va det då torsdag, så jag skulle träffa min Vän Evelina som kom hem från Oslo, Gick och åt lite pizza och prata massa, har en del att säga när man inte träffats på så länge :) Emelie va då i Skövde med sin lillasyster och duktig som hon är shoppa hon inget, det va väldigt duktigt gjort Emelie :)
Sen när Evelina skulle åka hem så gick jag hem där Emelie och Linda va och gjorde iordnig sig till ute kvällen i Skövde. Fick Skjuts av Jeppe till Skövde mycket snällt. Men när vi kom till Skövde va det inte så mycket folk så det va lite sådär, men sen efter ett tag va det helt fullt, så kvällen blev riktigt lyckad. Sen så blev det "Efterfest"
Kom hem rätt tidigt i morses sen har det bara varit en allmänt slappar dag. Har inte orkat göra något. Fast Emelie har varit riktigt tråkig hon har nog nästan legat i sängen hela dagen. Jag ville ju ändå träffas men nej då Hehe så kan det va ibland.

Hoppas eran långfredag har varit bra.

Puss&Kram Carro


Kändis Skvaller

Måns Och Marie det nya KändisParet.

 
Kyssäkta Måns Zelmerlöw är kär - i Marie Serneholt. "Hon är så vacker," säger han.

33 Dagar Kvar

Idag har jag och Carro haft en slapp dag. Det började med att hon kom till mej vid halv nio, och då la vi oss i soffan och kollade på OTH. Sen ringer Carros telefon och säger att vi får våra kläder från VS idag!!  Det kommer lite bilder med den lite senare. Sen åkte vi till SH en snabbis för lite mat. När vi skulle köra ner på vårat kvarter igen höll vi nästan på att köra på grannens katt som vanligt. När den sprang iväg såg vi en näbbmus ligga försöka spinga iväg haltandes. Så vi gick in och hämtade en påse som den sprang in i och sen bar vi iväg sen till ett säkert ställe:), dagens goda gärning

Näbbmus (Sorex araneus) foto

Sen var det dax för träning igen och idag var powerstep och egenträning. Sen blv det en lite längre promenad hem mysigt!

Imorgon ska vi ut i skövde också


kram

34 Dagar Kvar

Ja, då har jag jobbat nästan hela helgen vilket inte har varit sådär jättekul, men nu är jag tillbaka iallafall tills på fredag :)
I dag då är det tisdag vilket betyder att Emelie jobbar till 5, kanske inte det roligaste för mig har nämligen inget att göra, sitter bara här hemma och tar det väldigt lugnt, kollar lite vad jag ska ha på mig på Torsdag och Lördag eftersom vi ska ut båda dagarna, men det kommer man ju tyvärr aldrig på om man inte har köpt något nytt men det har tyvärr inte jag. Men ikväll hoppas jag iallafall att Emelie vill träffa mig en stund, kanske kolla lite på One Tree Hill eller något annat mysigt. Nä nu för jag nog ta tag i mig och göra något nyttigt.

P.S Inte konstigt att man bara längtar till Cypern, här är det liksom SNÖ i MARS :( 

 Tisdag 18 mar
Övervägande soligt
22°C
Övervägande soligt

Onsdag 19 mar
Soligt
24°C
Soligt

Torsdag 20 mar
Övervägande soligt
25°C
Övervägande soligt

Fredag 21 mar
Soligt
28°C
Soligt

35 Dagar Kvar

Okei det är snöstorm i Skara idag det är knappt så man vill gå upp ur sängen men tyvärr har man ju inget val med träning och jobb. Nu ska jag snart möta upp Carro som har sovit fram till nu eftersom hon jobbade till 7 imorse.
Vi tänkte äta lite mat och planera lite för påsk det blir mys!! Sen blir det träning One Tree Hill restan av dagen.
Nu ringer hon!

Pusss Emelie

37/36 Dagar Kvar

Igår bestämde vi oss för att gå ut, först var det meningen att vi skulle på en inflyttningsfest i Skövde men det blir ju aldrig som vi tänkt oss. Det slutade med att vi gick ut i Skara haha. Innan var vi hemma hos mig och kollade på melodifestivalen jag, Carro, Petra, Johanna och Emma. Sen blev det singstar innan vi tog en taxi till stan, samma taxiförare som körde hem mamma och pappa, vill inte veta vad han sa till dem.

Inne på Olins var det öhhh tomt. Så det är bara att göra samma sak som alla gör i Skara, dricka tills det blir kul och så mycket så man inte kommer ihåg:P
Sen hamnade vi på SG som vanligt här och där tar det alltid ett bra tag innan man kommer ifrån. Sen följde jag och Carro några vänner hem innan taxin kom. Sen var det helt underbart att lägga sig i den varma sängen, helt iskalla var vi. Konstigt hur skönt man sommnar när man druckigt.

Inatt vaknade jag av att min kusins mage kurrade så högt så till och med hon vaknade.



Idag blir det en slappar dag med kanske en fika senare med Carrich sen får vi se vad som händer för hon ska börja jobba kl 5 idag med.

Nu när denna helgen gått har vi inga lediga helger innan Napa alla dagar är helt fullt så jag hoppas alla går ut på på påsk för det blir den sista helgen vi kan gå ut.
På torsdag blir det utgång i Skövde är det planerat så hoppas att det blir mer folk än det var i går haha men det är ju omöjligt.

Det kommer nog ut lite bilder från igår med lite senare för de ligger på Emmas kamera.

Ha en bra dag!

Kram Emelie

38 Dagar Kvar

Idag gick vi upp för att ta den näst sista sprutan innan vi åker. Det gick bra denna gången med konstigt nog. Sen tog vi en frukostfika med lite te innan vi inte skulle ses mer idag.

Carro börjar nämligen jobba helg idag så just ju håller stackaren på att jobba av 14 timmar innan det är dax att gå hem. Men det är ju väldigt bra betalt och kort tid var tills det är slut som tur är.

I kväll har Emelie bara varit hemma och tagit det lugnt med familjen, det var ett bra tag sen sist så det var skönt. Och nu är jag väldigt trött så nu blir det nog en film. 
 
Imorgon hoppas jag det blir en lite mer händelserik dag. Det är ju lördag och 37 dagar kvar!!

Kram Emelie


HALLÅ

Måste ju berätta en sak som jag glömde,
Gissa vad klantiga jag gjorde, Efter att vi hade
Släppt av mamma vid tåget går jag rak in i en person
Och inte vilken person som helst utan Andreas Lundstedt
SÅ TYPISKT MIG! //Carro


FEL

Haha lite kul att vi lägger ut en video med blaningen mellan Avril och Rihanna. Jaja så kan det gå :D

39 Dagar Kvar

Ja då var man hemma från Stockholm då, både skönt och lite ledsamt.
Börja iallafall med att vi gick på fel tåg när vi skulle till Stockholm fast tåget skulle till Stockholm bara att vi skulle med det som kom efter men det gjorde inte så mycket som tur va, väl i Stockholm så gick vi och kollade lite i affärer innan Sandra ringde och vi mötes för att fika, blev en riktig lång och mysig fika med mycket prat. Vill bara åka nu känner jag, tror verkligen det kommer bli en toppen sommar. Sandra iallafall va en helt underbar tjej, vi har gått på samma skola som henne inann men har aldrig riktigt pratat med varandra men allt kändes riktigt bra och som sagt hon va helt underbar och snäll. Sen när Sandra skulle gå och jobba igen så åkte vi till Alvik där vi bodde för att äta lite med mamma sen var det bara att hitta till Hovet och sen äntligen började det. Var hur bra som helst och stämningen och allt va toppen. Sen va det bara till Alvik igen där vi somnade riktigt fort.


(Lite bilder från Stockholm, tyvärr är min kamera inte så himla bra men äntligen några bilder, Ser ut som vi sitter jättelångt bort från Scenen men vi sitter väldigt nära vet inte varför det ser ut så på kameror)

Sen i dag så gick vi upp tidigt för att först äta den underbara hotelfrukosten och sen åka in till Stockholm för att shoppa vilket vi verkligen gjorde. Alltid lika kul. Även om man köper saker som man inte borde hehe men men är man i Stockholm så är man.

Men nu är vi iallafall hemma och det är rätt skönt. Tack för två super bra dagar Emelie. Du är bäst.

P.S Kan ni fatta vi är nere på 30 dagar nu :P

Puss&Kram Carro



Dagens Låt



Rihanna - Cry
Den är tillängnad Linda!

40 Dagar Kvar

Just nu sitter vi i skövde och väntar på tåget til sthlm, som självklart är försenat. Kan ni tänka er vi vann biljetterna på tradera så de blev inte alls dyra.

När vi kommer fram ska vi gå och fika med Sandra ska bli skönt att träffa henne lite innan nu så vi kan prata om allt vi är nervösa för:)
Efter blir det shopping för våran del, hoppas på att vi kan hitta lite att lägga i resväskan. Sen är det är Rihanna som är nästa grej på det fullspeckade schemat hahah. När det är klart väntar Carros mamma på oss på vårt hotell, Skandic Alvik.

Ne nu går snart tåget så vi måste gå, hoppas ni får en lika bra dag som oss. Kanske inte så troligt men ni kan ju försöka!! 

kram Emelie och Carro 

One Tree Hill

Just nu har jag och Carro kommit in i en One tree hill period, har bestämmt för att kolla om alla avsnitt igen det är ju så himla bra!! Så nu gör vi knappt inget annat än de på dagarna utom att träna då:)

Så just nu kom vi nyss hem från ett jobbigt centerpass men det är helt klart värt allt det jobbiga efteråt. Så nu är jag bara hemma och äter och packar inför imorgon då Emelie och Carro ska besöka storstaden haha:P
Det ska bli så himla kul, först blir det väl lite shopping och god mat sen Rihanna, perfekt dag. Sen stannar vi till på torsdag kväll är det tänkt iallafall. Sen är det även tänkt att vi ska fika med Sandra med, ska bli himla kul

Ne nu ska jag packa jag!!




Kram Emelie


Längesen


Saknar den tiden ibland, vi var 6 underbara tjejer men ibland fungerar det bara inte.
Vilket är riktigt synd men tack för allt roligt vi hittade på.
Kommer altid att tycka om er //Emelie och Carro♥

 

Tack

Måste ju även tacka min kära syster som skrev ett så fint inlägg till oss för någon dag sen. Vi kommer verkligen sakna dej med sis.


41 Dagar Kvar

Inte dåligt vad jobbigt det är att lägga bud på tradera, folk bara höjer och höjer så man måste kolla hela tiden om det har hänt något. Vi lägger nämligen bud på tåg biljetter till och från Stockholm eftersom vi ska dit och kolla på Rihanna imorgon, så vi behöver ju verkligen biljetterna. Så håll tummarna för oss att vi får dom.


Puss&Kram Carro


42 Dagar Kvar

I dag har Emelie jobbat inte så kul, men sen träffades vi när vi skulle gå på Centern kl 12. Sen va det bara för henne att gå tillbaka igen. Men efter jobbet kom hon hit med massa frukt så kollade vi på One Tree Hill, vi har nämligen bestämt oss för att se alla säsonger innan vi åker. 4 st det kan ta sin tid. Sen va det bara att gå till gymet igen för att först egenträna och sen box. I dag på boxen va Linda och Petra med lite roligare då :)

Sen när vi kom hem beställde jag, Emelie och Linda kläder från Victorias secret hoppas verkligen allt blir bra men det tror jag blev 3 klänningar och 2 linnen som vi ska ta med till Napa, riktigt nyfiken på hur de ser ut på riktigt.

Sen blev det lite One Tree Hill igen.

Fick veta två riktigt roliga saker i dag:

1. Att Sandra hann träffa oss på en fika i Stockholm på Onsdag
2. Att Linus ska åka till Cypern och jobba

Undrar lite när det ska börja gå dåligt för oss, känns som allt bara går bra för tillfället, något dumt måste ju hända snart eller hur?

God natt hörs imorgon // Carro

Let Us Pray

Låten som är tillägnad Emma,Magnus och Alfons

http://perrra.debian.st/Perrra_and_Ellen-Let_us_pray.mp3


//Carro


43 Dagar Kvar

Gårdagen va riktigt bra, Neverstore va ju hur bra som helst såklart och det va en riktigt bra förband med Anagoes från Skövde. Sen så gick vi till Vatra och hälsa på våra vänner, så det blev allt en väldigt lyckad kväll :)


http://www.myspace.com/anagoes


I dag har det då varit ett riktigt skitväder men vad ska man förvänta sig nuför tiden. Jag och Sis har iallafall gått en riktigt lång promenad gick till och med hem till Emelie så hon fick hänga med lite, va väldigt skönt. Sen så har jag haft min tradition Söndagsmys med sis. Alltid lika roligt. Sen har jag ju självklart pratat med Emelie i Telefon väldigt länge ;) Brukar blir så innan vi sover. Emelie ska nämligen jobba imorgon :(

Nu ska jag sova. God natt

// Carro

Gästinlägg: Mina fina töser

Hej Hej! Carros syster, Linda, som skriver. Tänkte jag skulle vara först med att göra ett gästinlägg i Carro och Emelies fina blogg. Just nu antar jag att mina sötisar ligger och sover, eftersom de var ute i Skövde igår. Hoppas ni hade det jättekul.

Ikväll är det min och Lillans (Carros) sista söndags myskväll, för från och med nästa helg börjar Lillan jobba helg
:( Så ikväll blir det riktigt mysigt, med kanske en film, Singing Bee, Top Model och en massa god mat och godis. Precis så som en riktigt myskväll ska vara!

Nu är det inte alls långt kvar tills Carro och Emelie ska åka iväg, vilket jag både tycker är jättekul och inte alls. Jag är väldigt glad för er skull, för jag vet att ni kommer att ha det toppen där. Ni kommer säkert att få uppleva ert livs mest roliga och spännande halvår. För mej som blir kvar här hemma är det ju inte alls lika kul, kommer att sakna er massor. Så jag måste se till att boka mej en resa så jag kan komma och hälsa på er i värmen, hur ska jag annars stå ut här hemma.

Kram och Puss till er //Sis

image50image51

Dagens Låt



Dagens låt blir ju då Neverstores nya. Det är kul att de kommer från Skövde!

45/44 Dagar Kvar

I går tog Emelie och Carro spruta, det var inte så farligt som man trott det värsta var innan. Vi fick heller inte så ont efteråt eller svullnader som tur var.



Sen kom vi på att vi hade träning och kom på detta för sent för att avboka så det var vara att gå dit. Det gjorde lite ont i armen när man var tvungen att stödja på bara den annars va det ett väldigt slappt pass. Det berodde på att Eva var lite krasslig.

Efteråt tog vi en fika med kusinen Malin som var tungen att sitta med under passet och kolla.

Idag får vi se om det blir utgång i Skövde, Neverstore spelar och en har jag hört att det skulle ut massa folk så vi får se. 


Sen läste jag även nyss att topshop har börjat skeppa till Sverige så vi får se om vi hinner beställa något innan, finns massa fint så vi hoppas på det iallafall.

Hoppas alla får en bra lördag!


kram Emelie


46 Dagar Kvar

Då kom jag precis hem från jobbet, va lite jobbigt i dag. Hehe men vad ska man förvänta sig av ett jobb ;)

Idag har det även varit lite jobbigt eftersom man har sett massa som är ledsna, eftersom mamma jobbade med han som var med i bilolyckan så har det varit massa fok här hemma. Blir alltid ledsen när folk gråter. Så om ni vill få mig att gråta är det bara att gråta själva, så nu vet ni;)

I dag har jag även ätit Lunch med Sis, va jättemysigt.

Emelie har varit med mormor oh mamma, vet inte riktigt vad dom har gjort men det va säkert något mysigt.

Vet ni vad? Jag har ont i mitt lillafinger jag har nämligen klämt det på jobbet. Jättestort nu :(

LINDA lycka till på tentan imorgon.

God natt//Carro

 

Segt!

Nu börjar det bli väldigt segt eftersom vi bor i Skara finns det absolut inget att göra inte ens om man verkligen försöker komma på något! Men dagana går iallafall väldigt fort redan onsdag idag ju! Idag är det även 100 dagar kvar för våra kära kusiner tills de tar studenten, hoppas ni får det riktigt kul ikväll.

I helgen nu ska Emelie och Carro gå och kolla på Neverstore i Skövde och sen blir det nog utgång på Vatra, hörde att det skulle vara en hel del folk ute!! Hoppas på att Sannat och Emelie kanske vill hänga med, fast utan sambuca denna gången:P 

kram

:(


Kollision på E20 i Alingsås
En personbil och en lastbil frontalkrockade strax före klockan halv nio på onsdagsmorgonen på E20 i Alingsås.
Två vuxna i 30-årsåldern och ett barn dog i kraschen.

Lastbilens förare skadades lindrigt.
Efter olyckan fördes personbilens förare och vuxna passagerare samt lastbilschauffören till Alingsås lasarett. Barnet fördes med ambulanshelikopter till Sahlgrenska universitetssjukhuset Östra.

Tre döda

Men livet gick inte att rädda på någon av de tre personer - två vuxna i 30-årsåldern och ett barn -  som färdades i personbilen.
Enligt vittnesuppgifter tycks personbilen av okänd anledning ha kommit över på fel sida av vägen i en vänsterkurva. Där krockade den med en lastbil med frysvaror på väg norrut på E20.
- Kvinnan var död vid ankomst och mannen avled kort därefter, säger överläkaren Pontus Lidberg vid Alingsås lasarett till TT.
Olyckan inträffade på E20, och trafiken leddes om via Hols kyrka under räddningsarbetet.



En Familj från Skara, som även bodde nära mig.
Känns helt konstigt att dom har gått bort, dom som alltid var så glada och trevliga.

Sörjer med familjen.

//Carro

47 Dagar Kvar

I dag har jag jobbat på dagiset, mycket roligt fast va lite kallt när man va ute i 4 timmar. Men så kan det vara. Sen åkte jag hem till Emelie, då hon att bakat en kaka till mig väldigt snällt av henne, även om det kanske inte av den snyggaste jag har sett haha men det va riktigt god Emelie, Tack så mycket. Sen så åkte vi och träna riktigt jobbigt men vi var duktiga.

Puss&Kram Carro

48 Dagar Kvar

I dag ringde Emelie och väckte mig, inte så snällt så vi sov lite till men efter en stund va man tvungen att gå upp eftersom jag skulle till Tandläkeren. Gillar verkligen inte det men det är ett måste ibland. Som tur va hängde min lilla Emelie med mig. Vi skulle nämligen hämta våra sprutor eftersom vi vill att Emelies mamma ska ta det på oss. Inte våran favvo grej att ta spruta kan vi inte påstå. Sen så gick vi och lunch blev kina mat så gott. Sen så kollade vi lite på film och gissa vad vi gjorde i dag mer? Jo träna äntligen av ett tag sen. Fast det tog emot så kom vi dit. Kändes verkligen skönt efteråt måste jag säga.

Nä nu ska jag skriva vidare med mesarna Emelie,Johanna och Petra

Puss&Kram Carro

49 Dagar kvar

I dag (Går) jobbade jag på dagis så det blev ingen träning för oss. Har blivit riktigt lata när det gäller det, hehe men det är så likt oss så vad ska man göra. Sen blev jag riktigt glad för då ringde det på dörren och så var Emelie här och så hade hon köpt massa gott som vi skulle ha till en film.  Hon kan va riktigt bra att ha ibland haha.

Imorgon ska jag till Tandläkaren ;)

Puss&Kram Carro

50 Dagar Kvar

Utekvällen igår var något speciell. Först började vi göra oss iordning med Carros syster Linda jätte tidigt , vilket aldrig händer annars. Kläder och hår blev bra och båda var på bra humör. Lite senare kom Johanna och vi sjöng lite singstar och spelade spel, hur kul som helst. Sen gick vi iväg till Olins där det var mycket folk ute redan för att vara Skara. Allt var jätte bra tills vi började tröttna på musiken, men då kom Daniel fram och frågade om vi ville jobba. Vi fattade inte riktigt vad som hände men vi började tydligen jobba just då, något ostabilt och jätte kladdigt på golvet. Så det slutade med att vi kom därifrån runt 4, det blev våran utgång det. Sen gick vi till sg för att få lite mat där hade några lite problem med att få beställa fisk i bröd men det var tyvärr slut hahahha.

Idag har det varit en lugn dag Carro har varit med Linda och jag har gått med Emma. Fast nu börjar vi båda bli ganska trötta. imorgon ska Carro jobba till 6 sen kanske det kan bli film, hoppas på det iallafall

Hoppas ni haft en bra helg!

Puss

51 Dagar Kvar

I går blev det ändå att vi gick ut, gick emellan Olins och Bowlingen. Fast Olins va det lite roligare på. Tog det väldigt lugnt eftersom vi ska ut i dag på Olins på 100% Party.
Men i dag iallafall så har vi varit i Skövde och shoppat lite jag, Emelie och Linda. Hittade lite roliga grejer. Så tror att det blev en bra kväll klädmässigt :) Känns som det är väldigt många som ska ut, vill ju egentligen inte gå ut men ja vi får hålla tummarna på att det blir lite kul iallafall ;) Ska ut med Emelie och Johanna så det är stor chans att det händer roliga saker iallafall hehe.

Nu måste jag gå och göra mig fin.

Puss&Kram Carro


RSS 2.0