Åter en ny dag

I dag har jag och Emelie träffats en stund, och som förväntat va det väldigt mycket Napa prat :)
Men kan man förvänta sig något annat?

Känns som det inte finns något att göra här i lilla Skara. När man va i Napa så längtade man hem ibland. Men egentligen vad längtade man till? Visst att man längta efter familjen, men nu längtar man verkligen efter alla personerna där. Så man blir aldrig riktigt nöjd. Hade inte varit fel att ha alla personer på ett och samma ställe. Vilken dröm :)

Men som sagt nu är vi här i lilla Skara och vi är redan uttråkade, så i dag har vi planerat lite vad vi ska hitta på för kul. Och blir nog en liten resa snart, troligtvis till Norge. Har många underbara vänner där, som vi saknar något enormt.

Men sen måste man ju ha ett jobb med, allt konstar ju massa pengar hela tiden. Ska kolla på lite jobb imorgon hade vi tänkt. Hoppas vi hittar något som passar.

Sen så måste jag berätta att det hände en rolig grej i söndags (Emelies födelsedag) 3 av våra underbara killar kom och hälsa på Christian, Alle och Pierre. Lite konstigt att man kan sakna dom så mycket redan såg dom sist i Napa den dagen dom åkte hem. Men det va underbart att träffa dom igen. Och mer ska det bli enligt planerna.

Puss Carro

Alle och Pierre


Christian, Max, Fredrik och Peter ( Bodde men alla utan Peter)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0